Volei CSŞ Caransebeş, în faza finală


Echipa de volei senioare a Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş a susţinut o nouă partidă contând pentru faza finală a Campionatului Naţional – Divizia A2 Vest, şi anume returul cu formaţia Clubului Sportiv Municipal Lugoj. Jocul s-a desfăşurat la Caransebeş, în Sala de sport din cartierul Ţiglărie-Nord, şi s-a încheiat cu victoria oaspetelor, 3-0 la seturi. De menţionat faptul că, în urmă cu o săptămână, în jocul tur, voleibalistele din judeţul vecin, care sunt favorite certe la promovare în Divizia A1, s-au impus tot cu 3-0 la seturi, la 18, 13 şi 20.

În urma acestor rezultate, elevele antrenoarei Laura Andrei vor continua jocurile din faza finală a Campionatului Naţional de Volei – Divizia A2 Vest, în compania echipei CNMB Râmnicu Vâlcea. Respectivele partide vor fi hotărâtoare în ceea ce priveşte ierarhia finală a clasamentului pentru locurile III şi IV.

Pentru promovarea în primul eşalon valoric au rămas în luptă echipele Clubului Sportiv Municipal Lugoj şi cea a Clubului Sportiv ,,Argeş” Piteşti. (L. Dinu)