Voleibaliştii le-au făcut cadou suporterilor o victorie


În cadrul etapei cu numărul 10 a Diviziei A1 la volei, Banatul Caransebeș a întâlnit sâmbătă, 12 decembrie, în Polivalenta din Pipirig, în faţa a 800 de spectatori, pe Tomis Constanța, până nu demult o forță a primului eșalon al țării. Oaspeții au deplasat în municipiul de pe malurile Timișului și Sebeșului o formație „subțiată”, cu un lot de doar opt jucători, iar de pe banca tehnică a lipsit antrenorul Martin Stoev, care a părăsit echipa la mijlocul săptămânii trecute.

Constănţenii le-au pus probleme gazdelor doar în setul al doilea, în care au cedat la limită, 26-24, în celelalte runde gugulanii impunânându-se cu 25-15 şi 25-18. În urma acestei victorii, băieţii antrenaţi de Valentin Pereu rămân pe poziţia a V-a a clasamentului. 

Chiar dacă Tomis a venit cu echipa a doua, au luptat pentru fiecare minge. Noi ne-am văzut prea repede cu sacii în căruță și am avut ceva de tras în setul doi. Avem şapte victorii, este foarte bine pentru noi. Le-am spus deja băieților că ar fi foarte important pentru noi să venim cu punct sau puncte de la Baia Mare. Peste iarnă nu e exclus să mai facem una sau două achiziții, dacă avem și sprijinul finanțatorilor noștri, şi atunci ne-am putea gândi la locurile 1-4 ca obiectiv”, a declarat după partidă președintele clubului caransebeşean, Cristian Stepanescu.

Acesta a fost ultimul meci al gugulanilor pe teren propriu din acest an, în ultima etapă a turului, programată sâmbătă, 19 decembrie, ei urmând să joace în deplasare la CS Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Sorin ROGOZ