Voleibaliştii, în Consiliul Local


În deschiderea şedinţei din 27 septembrie a Consiliului Local, aleşii municipali au avut ocazia să-i cunoască pe membrii echipei de volei Banatul Caransebeş, care au venit însoţiţi de antrenorul Răzvan Parpală. Prezentarea a fost făcută de managerul clubului, Cornelia Vlaicu, care a vorbit despre fiecare sportiv, precum şi despre planurile pe care staff-ul tehnic şi le-a făcut pentru viitorul campionat.

În ediţia 2016-2017 a Diviziei A1, Volei Club Banatul Caransebeş pleacă la drum cu Fabian Birău (35 de ani), Bogdan Nan (21 de ani), Nemanja Stevanovic (Serbia, 26 de ani), Leandro Mejia (Columbia, 20 de ani), Alexander Kullo (Rusia, 26 de ani), Azur Eminovics (Bosnia-Herțegovina, 26 de ani), Aivars Petrusevics (Letonia), Sergio Diaconescu, Traian Gemănariu (21 de ani), Bartosz Sufa (Polonia, 29 de ani), Ionuţ Teleleu şi Mauri Kurppa (Finlanda, 23 de ani).

Cu această ocazie, antrenorul Răzvan Parpală i-a făcut cadou primarului Felix Borcean o minge de volei, administraţia locală nerămânând datoare şi oferindu-le sportivilor câte o pungă cu suveniruri.

Sorin ROGOZ