Viitorul Caransebeş, victorie în deplasare, la Hunedoara


După meciurile disputate în compania echipelor Foresta Armeniş şi juniorilor de la Clubul Sportiv Şcolar, ambele încheiate cu victorii la scor, Viitorul Caransebeş s-a deplasat miercuri, 21 februarie, la Hunedoara, unde, de la ora 16, a jucat încă un meci de pregătire cu Fotbal Club din localitate, care este pe primul loc în Liga a IV-a.

Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea oaspeţilor. Caransebeşenii au deschis scorul în minutul 22, când Nicola, aflat pe aripa stângă, a trimis un şut din careu, la colţul lung, făcând inutilă intervenţia portarului advers.

Gazdele au egalat în minutul 34, pentru ca în minutul 38 să treacă în avantaj, stabilind scorul pauzei.

Gugulanii au egalat în minutul 52, prin acelaşi Nicola, care a reluat din voleu, din centrul careului, centrarea venită de pe dreapta, de la Neagu. Scorul final a fost stabilit în minutul 80, de nou-venitul la echipă Stoichescu, care a profitat de şutul-centrare trimis de Nicoară, care a căzut pe transversala porţii hunedorene, urmărind balonul şi împingându-l în poartă.

Au mai trecut pe lângă gol Neagu (min. 10, 28, 70), Stoichescu (min. 14) şi Dumitru (min. 88).

Pentru acest joc, antrenorul Ion Bica i-a trimis în teren pe C. Birăescu, R. Covăsală, M. Mariţescu, B. Gulea, Al. Ciucur, Al. Nicola, A. Neagu, C. Stoichescu, Gh. Valuşescu, N. Imbre, pe parcurs mai intrând Al. Avramovici, Al. Dumitru, C. Nicoară şi I. Feneş.

Următoarea partidă de verificare a gugulanilor este programată sâmbătă, 24 februarie, de la ora 15, când vor evolua tot în deplasare, adversară fiindu-i echipa de Liga a III-a Şoimii Lipova. (V. Lăzărescu)