Terenuri pentru toată lumea, la Jupa


Întruniţi luni, 25 ianuarie, în şedinţă extraordinară, consilierii locali caransebeşeni au aprobat cu unanimitate de voturi propunerea Primăriei municipiului privind transformarea a 26 de loturi destinate construirii de case pentru tineret în cartierul Jupa, în loturi pentru construirea de case, astfel încât acestea să poată fi scoase la licitaţie şi, prin urmare, achiziţionate de orice cetăţean care doreşte să intre în posesia respectivei suprafeţe de teren. Zona este dotată cu utilităţile necesare – apă şi canal.

Primarul municipiului, Marcel Vela, a adăugat, legat de acelaşi subiect, că, referitor la casele pentru tineret din cartierul Valea Cenchii, a fost aprobat un tabel cu 19 persoane care vor primi gratuit asemenea loturi de teren.

Sperăm ca şi tinerii care, în general, se orientează spre Valea Cenchii, dar şi cei care vor cumpăra teren în zona periurbană Jupa, să înceapă lucrul la aceste imobile, noi, administraţia locală, susţinându-i şi eliberându-le autorizaţia de construire”, a spus Marcel Vela.

Bianca METEŞ