Tenacitatea şi consecvenţa, premiate


Camera de Comerţ şi Industrie Caraş-Severin a organizat, recent, la Reşiţa, tradiţionalul „Top al firmelor”, acţiune în cadrul căreia au fost premiate pentru activitatea desfăşurată pe parcursul anului trecut o serie de societăţi din judeţul Caraş-Severin. Prezenţi la manifestare, atât Ilie Iova, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, cât şi Silviu Hurduzeu, prefectul judeţului, au ţinut să-i felicite pe cei premiaţi „pentru tenacitatea şi consecvenţa cu care şi-au desfăşurat activităţile economice pentru a reuşi să obţină profit chiar şi în perioada în care criza încă se resimte“.
Deşi numărul agenţilor economici care se regăsesc în acest top depăşeşte cifra de 500, diplomele au fost înmânate doar celor aproximativ 150 de manageri prezenţi, clasamentul fiind alcătuit pe baza unui algoritm care se cristalizează de la un an la altul.
În judeţul nostru sunt peste 200 de societăţi membre active ale Camerei, deşi unele au dispărut, în timp, din cauză că nu şi-au plătit cotizaţia. Nucleul membrilor este format din 80 de firme, cu cotizaţia la zi şi care sprijină şi sunt spijinite în activitate de către Camera de Comerţ.
spus că se confruntă cu o lipsă acută de forţă de muncă. (S. Berger)