Staff nou la FC Caransebeş 1913


grup

De două zile, clubul FC Caransebeş 1913 are o nouă echipă de conducere, care s-a înţeles cu Consiliul Director al clubului gugulan în vederea încheierii unui contract de sponsorizare şi, în paralel, a unuia de management, actele urmând să fie semnate, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare.

Mugurel Ilisei

Mugurel Ilisei


Noul manager general al clubului este Mugurel Ilisei, fost arbitru, impresar şi, în perioada 2013-2014, manager sportiv la FC Vaslui, unde a construit o echipă care s-a bătut la titlu. El l-a adus în România pe Adailton şi l-a reprezentat pe atacantul italian Federico Piovaccari. „Vom aduce la Caransebeș un sponsor tehnic, echipament sportiv, firma «Onze»”, ne-a declarat Mugurel Ilisei.

dorin micsa

Dorin Micsa


Dorin Micşa
va rămâne în continuare preşedintele clubului gugulan.

ricardo ronca

Ricardo Ronca


Ricardo Ronca este noul team-manager. El a îndeplinit aceeaşi funcţie la cluburile Lazio Roma şi Salernitana, şi a fost director general la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Gabriel Ţurcaş

Gabriel Ţurcaş


Gabriel Ţurcaş ramane in continuare organizator de competiţii în cadrul clubului gugulan.

 Stelian Dombici

Stelian Dombici


De marketing în cadrul clubului FC Caransebeş se va ocupa Stelian Dombici, fost director de marketing la clubul Ceahlăul Piatra Neamţ.

Giovanni Pissano

Giovanni Pissano


Antrenor principal este Giovanni Pissano, fost atacant la Salernitana şi Genoa, cu peste 200 de goluri marcate la nivel profesionist în Italia. A mai pregătit juniorii de la Salernitana, iar în campionatul 2014-2015 a fost antrenorul clubului CS Baloteşti.

Sandro Fantoni

Sandro Fantoni


Sandro Fantoni este antrenor secund şi preparator fizic. El a lucrat doi ani cu Giuseppe Materazzi în China, iar în Italia a activat la Bari, Viareggio, Ravenna şi Salernitana, în ultimul an fiind preparator fizic la Ceahlăul Piatra Neamţ, împreună cu Ze Maria.

Dan Doran

Dan Doran


Dan Doran, fostul portar de la Caromet, Autocatania, Scorilo și apoi antrenor secund și cu portarii la FC Caransebeș, cel care s-a ocupat în ediţia trecută de campionat cu pregătirea goal-keeper-ilor, va rămâne antrenor cu portarii la FC Caransebeş 1913.

 

Echipa gugulană va susţine primul meci amical din perioada de pregătire sâmbătă, 1 august, la ora 11, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, în compania echipei de Liga a IV-a Ripensia Timişoara.

Sorin ROGOZ