Slatina-Timiş, în vizită la fratele Geel


Ca urmare a faptului că elevii de la Școala Gimnazială Slatina-Timiș au ocupat locul III pe țară la Olimpiada Gimnaziilor la Rugby Tag, competiţie organizată în perioada 17-20 mai la Suceava, ei fiind reprezentanţii Zonei Vest şi întrecându-se cu tineri din celelalte şapte regiuni ale ţării, aceştia au fost recompensaţi de edilul comunei, Gheorghe Roma, cu o excursie de şase zile în Belgia, la Geel, localitate cu care comuna cărăşeană este înfrăţită de mai bine de 20 de ani. 

Delegaţia din Slatina-Timiş prezentă la Geel, unde, recent, s-a desfăşurat EUROFEST, o sărbătoare care se ţine o dată la cinci ani, a fost alcătuită din 50 de persoane, printre acestea numărându-se şi zece perechi de dansatori, toţi elevi de la Școala cu clasele I-VIII Slatina-Timiş, care fac parte din Ansamblul Slătinioara”.

Într-una dintre zile, sportivii antrenaţi de prof. Adrian Neagu au luat parte la Jocurile de frontieră, la care au participat opt echipe din tot atâtea ţări, ei ocupând în final locul al doilea.