Școala și Muzeul, altfel


Cu prilejul programului educațional intitulat „Şcoala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, în perioada 18-22 aprilie, Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă din Caransebeş, cu spijinul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, organizează  o serie de acțiuni dedicate activităților educative extracurriculare și extrașcolare.

Datorită faptului că la Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş au loc lucrări de reamenajare a expoziţiei permanente, conducerea instituției ne-a informat că la sediu este posibilă vizitarea expoziţiei „Casa pădurarului de la Marga”. În schimb – se mai arată în comunicatul de presă –, Rezevaţia Arheologică Tibiscum-Jupa este deschisă publicului, programul de vizitare în perioada derulării programului fiind între orele 10-18. La sediul Rezervaţiei, conducerea muzeului va organiza zilnic un Workshop de arheologie, în cadrul căruia specialiştii instituţiei vor dezvălui doritorilor tainele arheologiei.

Cei interesaţi de una dintre activităţile organizate de Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă Caransebeş sunt invitaţi să se adreseze secretariatului instituţiei. (B. Meteş)