Rock la maxim, la Caransebeș!


Asociaţia Gugulan Rock, în colaborare cu Primăria municipiului Caransebeş şi Casa de Cultură „George Suru”, organizează în perioada 7-9 august cea de a doua ediţie a Festivalului de muzică în aer liber Gugulan Rock. Aceasta se va desfăşura, la fel ca şi anul trecut, pe Platoul Cepelca, din zona de agrement Teiuş a municipiului Caransebeş, care oferă o panoramă deosebită asupra orașului şi a zonei înconjurătoare, Ţinutul Gugulanilor.

Vor urca pe scena festivalului zece formaţii din România şi Bulgaria, foarte bine cotate în rândurile iubitorilor de muzică rock: KEMPES, BUCOVINA (Iaşi), SEVI (Sofia), INDEFIANCE (Arad), RAZNA (Bucureşti), ARACHNA (Drăgăşani), SONATIC (Timişoara), INVADER (Lupeni), SENS UNIC (Reşiţa) şi POȘTA MARE (Timişoara). Vor avea loc, de asemenea, un concert aniversar al formaţiei ANTARES din Caransebeş, reunită special pentru acest eveniment, mai multe concursuri distractive cu premii şi o tombolă, iar la final un foc de tabără.

Locaţia desfăşurării festivalului oferă iubitorilor de drumeţii acces, în imediata apropiere, la mai multe trasee marcate din zona Teiuş-Corcana, care se continuă cu cele spre Munţii Semenic (Lindenfeld – Gărâna) şi Culoarul Timiş-Cerna. Cei care preferă să îşi aşeze cortul în spaţiul de campare oferit gratuit în perimetrul festivalului vor avea la dispoziţie o zonă amenajată pentru servirea mesei, băuturi reci, duşuri şi toalete. Accesul cu maşina se poate face până în imediata apropiere a locaţiei Festivalului Gugulan Rock (situată la 25 de minute de centrul oraşului) şi vor exista indicatoare direcţionale amplasate în oraş.

Mai multe informaţii în legătură cu programul complet al evenimentului puteţi găsi pe pagina Asociaţiei Gugulan Rock: https://www.facebook.com/gugulanrock.

Cosmin MIHUȚA