Progresul Ezeriş rămâne în Liga a III-aÎn meciul retur contând pentru Barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga a III-a, Progresul Ezeriș a întâlnit duminică, 23 mai, pe Stadionul Municipal din Caransebeș, campioana județului Dolj, Dunărea Calafat, echipă cu care, în urmă cu o săptămână, remizase în deplasare, scor 1-1, pentru cărăşeni golul fiind înscris de L. Străin.
Gazdele au dominat partida şi s-au impus cu un sec 3-0, astfel că dubla de baraj s-a încheiat cu scorul general de 4-1 în favoarea cărăşenilor. În acest meci, Alexandru Giurică a marcat două goluri, în minutele 11, respectiv 57, pentru ca Victor Lolea să închidă tabela de marcaj în minutul 80, când a transformat un penalty.
„Progresul Ezeriş rămâne acolo unde îi este locul, în Liga a III-a. În cea mai mare parte a fost un retur aşa cum ni l-am dorit, chiar dacă în multe momente presiunea a apăsat parcă puţin pe umerii băieţilor. Dar a fost bine, am avut ocazii, am reuşit să marcăm de trei ori şi mai puteam să marcăm. Un joc bun şi, până la urmă, echipa mai bună a reuşit să se impună şi să rămână în Liga a III-a. O să vedem ce ne aşteaptă de la anul”, a declarat preşedintele Progresului, Cristian Şodâncă.
Progresul Ezeriş: C. Birăescu (L. Spânu), I. Mărgan (Marius Musteţa), N. Plută, S. Rimovecz, R. Dalea, E. Jinga (P. Secula), A. Giurică, I. Derbac, T. Kawagoe (D. Drăgoi), Marian Musteţa, L. Străin (V. Lolea). Antrenor, Constantin Arbănaş. (S. Rogoz)