Premii pentru primari, dascăli şi voluntari, în Eparhia CaransebeşuluiSâmbătă, 10 decembrie, la Caransebeș a avut loc bilanțul proiectului educațional al Eparhiei Caransebeșului, „Împreună pentru copiii noștri”, dar și al programelor de tabere TDIS, respectiv TDIF.
Evenimentul a reunit zeci de voluntari ai taberelor din acest an, precum și organizatori locali, dar și parteneri ai acestui proiect.
Pe lângă vizionarea materialelor video realizate despre ceea ce s-a întâmplat în vara anului 2022, s-au decernat și mult-așteptatele premii. Astfel, ne-a informat Tabăra din Inima Satului, în acest an, titulaturile, în urma votului exclusiv al voluntarilor, au fost: primarii anului – Grigore Bardac, primarul comunei Mehadia, și Romeo Răduță, primarul comunei Băuțar; directorii de școli ai anului – Alideia Țepeneu, directorul Liceului Teoretic „Gen. Dragalina” din Oravița, și Maria Damian, directorul Liceului Tehnologic „Sf. Dimitrie” din Teregova; voluntarul anului – Anamaria Iovu, de la atelierul de Creații Artistice, și Lucian Barbescu, de la atelierul de Comunicare și Teambuilding. (G. Luca)