Povestea Caransebeşului merge mai departe…


vela felix borcean 1

Conform numărătorii efectuate la sediul PNL Caransebeş imediat după închiderea urnelor, în cursul nopţii de duminică spre luni, Felix Borcean este noul primar al municipiului de pe malurile Timişului şi Sebeşului. Într-o cursă extreme de strânsă, el l-a depăşit pe candidatul PSD Ilie Iova cu un număr de 365 de voturi.

„Este unul din cele mai frumoase momente din viaţa mea, este mult şi totuşi puţin, am sperat la un scor mai mare, dar vom analiza aceste rezultate. Sunt extrem de mulţumit că am câştigat, mulţumesc echipei mele de tineri şi domnului primar Marcel Vela pentru tot sprijinul acordat. A fost o lună extrem de dificilă, dar bucuria de la finalul acestei campanii este perfect meritată”, a spus Felix Borcean la aflarea rezultatelor.

La rândul său, Marcel Vela, cel care l-a sprijinit în campania electorală pe viitorul primar, a declarat: „Sunt cel mai fericit primar din România, pentru că Felix va continua povestea Caransebeşului. Le mulţumesc tuturor celor care au votat PNL şi pe Felix, dar le mulţumesc şi celor care nu ne-au votat, pentru că aşa am putut demonstra că politică se poate face şi fără injurii şi atacuri, dar în schimb se poate face politică şi administraţie în favoarea oamenilor”.

Sonia BERGER