Poliţist şi-n timpul liber


Zilele trecute, un poliţist de la Biroul de Investigaţii Criminale Caransebeş, deşi se afla în timpul liber, a cerut sprijinul colegilor lui pentru a soluţiona un caz de furt. Poliţistul a observat că un bărbat a ascuns câteva obiecte pe strada Nicolae Bălcescu, după care a intrat într-unul din imobile. Împreună cu echipa care a ajuns la faţa locului, au descoperit pe pervazul unei case trei lănţişoare, o brăţară şi o pereche de cercei ce păreau a fi din aur.

Existând suspiciuni că aceste bunuri provin din comiterea unei infracţiuni de furt, poliţiştii au continuat investigaţiile pentru identificarea bărbatului, dar şi a părţii vătămate. La scurt timp, s-a constatat că bunurile aparţin unei femei în vârstă de 44 de ani, care locuia singură, şi care, într-o anexă din partea din spate a imobilului, îl avea în gazdă, de aproximativ 6-7 ani, pe Marian S., în vârstă de 38 de ani, din Teregova. Cu ocazia cercetărilor, bărbatul a recunoscut că, în timp ce femeia nu se afla acasă, a pătruns în dormitor şi a sustras bijuteriile pe care le-a ascuns pe pervazul unui imobil din apropiere.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, iar bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de furt calificat. (C. Senco)