Nuntă cu mascaţi şi împuşcături la Caransebeş


Doi bărbaţi mascaţi au intrat în dimineaţa de duminică, 11 septembrie, într-un restaurant din cartierul Balta Sărată, din Caransebeş, unde se desfăşura o nuntă, au împuşcat în picior mirele şi au încercat să fure banii, chiar când cei doi proaspăt căsătoriţi se pregăteau să părăsească localul.

Unul dintre ei avea un pistol şi a tras un foc asupra mirelui, pe care l-a rănit la picior. În plus, acesta a fost lovit de mai multe ori şi cu un baston peste cap, agresorii încercând să îi fure banii. Văzând că nu reuşesc, cei doi atacatori au renunţat şi au fugit cu o maşină. Mirele, Dorian Armaş, în vârstă de 31 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş, unde, după ce i-a fost acordat primul-ajutor, a refuzat internarea şi s-a deplasat la Timişoara, pentru îngrijiri medicale.

,,Mă pregăteam să plec cu soţia mea din restaurant, când doi indivizi mascaţi au luat-o la fugă spre noi şi au început să strige: banii, banii! Am văzut că unul dintre ei avea un pistol, iar celălalt, un băţ telescopic. Am încercat să ne refugiem în restaurant şi să închidem uşa, dar nu am avut suficient timp. Am ajuns în sala de mese, unde chelnerii strângeau ultimele lucruri, şi am dat caseta cu bani unuia dintre ei. Când mascaţii au văzut câţi oameni sunt în sala de mese, s-au speriat şi au fugit, nu inainte să mă împuşte în picior şi să mă lovească cu băţul”, a spus Dorian Armaş. Soţia acestuia, care este gravidă în luna a cincea, a tras o sperietură soră cu moartea.

Sonia BERGER