Micuţele de la Energetica au luat o cupă cât ele de mareÎn data de 24 septembrie, municipiul de pe Mureş a găzduit cea de a IX-a ediţie a ,,Cupei Arad” la judo, competiţie considerată extrem de puternică, la ea luând parte peste 270 de sportivi, de la 25 de cluburi din Cehia, Slovacia, Serbia şi, fireşte, din România. La concurs au participat şi 12 tineri de la Energetica din Caransebeş, însoţiţi de antrenorul Ioan Răuţu. În urma desfăşurării întrecerii, micuţii judoka din municipiul de pe Timiş şi Sebeş au obţinut următoarele rezultate: Maria Mureşan (locul I, 36 kg), Giorgiana Copăceanu (II, 29 kg), Amalia Savu (II, + 48 kg), Remus Mureşan (III, 42 kg), Ingrid Ţimbota (III, 36 kg).

Având în vedere calitatea participanţilor, rezultate meritorii au mai obţinut Oana Rîcă (V, 36 kg), Robert Matei (V, 24 kg) şi Alexandru Chicin (V, 42 kg). Din lotul caransebeşean, pregătit de Ion Radu şi Ioan Răuţu, care s-a deplasat la Arad, au mai făcut parte Daniel Dorobanţu, Sergiu Emanoilă şi Liviu Copăceanu.

În urma rezultatelor excelente obţinute de fete, Clubul Energetica din Caransebeş a ocupat locul I pe echipe la categoria U – 11 feminin. (S. Rogoz)