Marcel Vela: „În județul Caraș-Severin, Partidul Național Liberal nu va avea nici liste electorale comune și nici candidați comuni cu PSD”În ultima perioadă unele formațiuni politice colportează tot felul de zvonuri cu privire la modul de angajare al PNL Caraş-Severin în campania pentru alegerile din 9 iunie, căutând să seducă membrii PNL pentru a fi potențiali candidați pe listele lor de la alegerile locale și județene.
Aceste partide sunt în multe UAT în penurie de resurse umane cu potențial electoral, iar PNL este o echipă de lideri la care au tânjit mereu și au visat cam toate partidele din Caraș-Severin.
În concluzie, pentru a dezminți orice fel de zvonuri și a preveni potențiale diversiuni, facem următoarele precizări:
1) În județul Caraș-Severin, Partidul Național Liberal nu va avea nici liste electorale comune și nici candidați comuni cu PSD, în nicio localitate și nici la Consiliul Județean.
2) Singura listă comună PNL-PSD este Lista candidaţilor pentru Parlamentul European, o formulă electorală ce are următoarele argumente politice:
● Dincolo de interesele locale diverse, PNL și PSD au un interes național comun. Trebuie să consolidăm influența României la Bruxelles și să dăm un semnal clar că extremismul n-are nicio șansă în România.
● Alianța PNL-PSD pentru europarlamentare este cea mai bună soluție pentru fonduri europene în România, pentru influență românească reală la Bruxelles, pentru înfrângerea extremismului aici, acasă.
● Oferta PNL-PSD pentru europarlamentare e cea mai credibilă ofertă de pe scena politică românească.
● Obiectivele comune ale acestor partide europene sunt: dezvoltarea economică a Europei, asigurarea securității ei și limitarea forțelor extremiste și populiste care vor să submineze unitatea europeană.
În rest, rămâne cum am stabilit!
Președinte PNL Caraş-Severin,
Senator Ion Marcel Vela