Mama Mia, ce şi-au luat-o!


Mama Mia Becicherecul Mic – Scorilo-Autocatania Caransebeş 2-4 (2-2)

Echipa caransebeşeană Scorilo-Autocatania a jucat sâmbătă, 19 martie, în cadrul etapei a XVIII-a a Seriei a V-a a Ligii a III-a, în deplasare, la Mama Mia Becicherecul Mic, formaţie aflată pe ultimul loc al clasamentului. Pentru ,,driveri” au înscris Feneş, Patrona, Neagu şi Văcărescu. După această victorie, Scorilo-Autocatania a urcat pe locul IV în clasament. În etapa viitoare, programată sâmbătă, 26 martie, caransebeşenii vor juca acasă cu Gloria CTP Arad. (S. Rogoz)

Sămbătă, 19 martie, s-a disputat etapa cu numărul 18 a Seriei a V-a a Ligii a III-a, în cadrul căreia CS Scorilo-Autocatania a evoluat în deplasare, la Mama Mia Becicherecul Mic. Aflaţi cu cuţitul la os, ,,pizzerii” au ameninţat primii cu modificarea tabelei de marcaj, însă, din păcate pentru ei, în minutul 5, Feneş avea să deschidă scorul din penalty, în urma unui fault al portarului Culda asupra lui Ţimbota. Gazdele au egalat în minutul 13, atunci când lovitura liberă executată de Panduru, chiar pe mijlocul porţii, l-a păcălit pe Vulpescu. Caransebeşenii au replicat rapid, prin Porcescu, însă şutul acestuia a fost blocat de Solomon, la marginea careului. Înainte să se împlinească jumătate de oră de joc, tehnicianul oaspeţilor, Ion Ibric, a efectuat o dublă schimbare, cu efect în partea a doua a jocului. Între timp, însă, Zurbagiu a profitat de somnolenţa flancului stâng al ,,driverilor”, a preluat liber şi l-a învins din nou pe goal-keeper-ul caransebeşean. La pauză avea să fie 2-2, după ce cornerul executat de căpitanul Feneş a fost reluat în plasă, cu capul, de Marian Patrona.

Antrenorul oaspeţilor, Ion Ibric, a efectuat devreme toate schimbările, repriza secundă fiind dominată de ,,Catania”, care avea să puncteze decisiv în minutele 65 şi 75. Mai întâi, Văcărescu l-a găsit liber în careu pe Neagu, care l-a învins uşor pe Culda, apoi acelaşi prim-intrat Văcărescu a luat o acţiune pe cont propriu şi a finalizat cu gol la colţul scurt. Scor final 4-2 pentru Caransebeş, şi Scorilo-Autocatania urcă pe locul 4 în clasamentul seriei!

Mama Mia Becicherecul Mic: Culda – Ştefanovici, Opriş (min. 75, Piluţi), Solomon, Hodiş (46, Gârz) – Zurbagiu, Luţă (cpt.), Micu (‘75, Gruescu), Bâldea – Panduru, Radu. Rezerve: Filip – V. Popescu. Antrenor: Valeriu Sorescu.

Scorilo-Autocatania Caransebeş: Vulpescu – Grigorie (‘47, Ov. Bălan), Românu, Patrona, R. Dumitru (‘41 Epure) – Ţimbota, Feneş (cpt.), Păvălan, Ciobanu (‘28 Văcărescu) – Tică, Porcescu (’28, Neagu). Rezerve: Socaci – Şt. Bălan, Coman. Antrenor: Ion Ibric.