La volei, Caransebeșul „rade” tot!


Unirea Dej – Banatul Caransebeș 0-3 (21-25, 24-26, 18-25)

În etapa a III-a a Diviziei A 1 de volei masculin, disputată sâmbătă, 7 noiembrie, Banatul Caransebeș a evoluat în deplasare, la Unirea Dej, băieții antrenați de valentine pereu luându-și astfel revanșa în fața echipei care în sezonul trecut a învins-o de două ori. În primul set, gugulanii s-au detașat după ce au fost conduși cu 20-18, reușind să ajungă la 20-23 și să câștige cu la o diferență de 4 puncte. În actul al doilea, caransebeșenii au condus până la scorul de 20-18, moment în care au fost egalați, pentru ca diferența să se facă la scorul de 24-26. Ultimul set s-a rupt la scorul de 6-6, moment în care elevii tehnicianului Valentin Pereu au preluat conducerea ostilităților și nu au mai cedat-o până la final, scorul actului trei fiind 18-25.

A fost greu, am venit cu trei puncte, trebuie să acumulăm punct cu punct, pentru că avem în față un campionat lung și foarte echilibrat. Am fost peste Dej, cred că diferența s-a făcut la blocaj și pe faza de atac, însă am avut și ceva probleme la serviciu, unde am greșit mai mult decât ar fi trebuit, dar, una peste alta, sunt foarte mulțumit, pentru că a fost cel mai bun meci la nostru de până acum, ceea ce ne dă încredere pentru partidele viitoare”, a declarat Valentin Pereu.

În etapa a IV-a, programată sâmbătă, 14 noiembrie, Volei Club Banatul Caransebeș va întâlni, în Sala Polivalentă din Pipirig, pe CS Dinamo București.

Sorin ROGOZ