La mulţi ani, Caransebeş!


Aproximativ 1.500 de caransebeşeni au dorit să întâmpine Noul An în aer liber, în Piaţa „General Ioan Drăgălina”, ei asistând la programul artistic oferit de Primăria şi Casa de Cultură „George Suru” din municipiu.

La ora 22, a avut loc un recital al Ansamblului „Doina Banatului”, împreună cu invitaţii, iar de la ora 23.10, pe scena de spectacole a urcat trupa Lambrino, care a susţinut un concert extraordinar, bine primit de caransebeşeni. La miezul nopţii, primarului municipiului, Felix Borcean, s-a adresat celor prezenţi în Piaţă: „Mă bucur că sunteți atât de mulți, vremea ne și ajută, şi doresc să vă spun La mulți ani!, să aveți un an măcar la fel de bun ca și acesta, un an liniștit, un an cu bucurii, cu prieteni, un an alături de familie. Vreau să transmit un mesaj de unitate pentru toți caransebeșenii: să fim mai buni, să fim dedicați orașului nostru. La mulți ani!”. După discursul edilului, cerul capitalei Ţării Gugulanilor a fost luminat de un frumos foc de artificii.

După acest moment aşteptat cu nerăbdare de caransebeşeni, Ilinca a încălzit atmosfera din Parcul „General Ioan Dragalina”, apoi cei prezenţi s-au îndreptat spre case sau spre localurile unde au ales să petreacă cumpăna dintre ani.

Bianca METEŞ

Foto: Mihai OANCEA