Încă un centru de vaccinare la CaransebeșÎncepând de marţi, 13 aprilie, la Caransebeş s-a deschis un nou centru de vaccinare, în incinta Sălii de sport a Școlii Generale Nr. 8, care poartă numele regretatei sportive Valeria Borza, din cartierul Cazărmii.
„Noi am fost pregătiți chiar din ianuarie, am oferit ca spații cele două săli de sport. Meritul cel mai mare este al doctorului Bhupinder Singh, care în scurta perioadă de mandat a reușit lucruri substanțiale, mai ales că la spital era deja o presiune foarte mare pe cei de la centrul de vaccinare de acolo. Cel de la sala din Pipirig e la fel amenajat, va fi deschis dacă va fi nevoie”, a precizat primarul Felix Borcean.
Conform declaraţiilor doctorului Bhupinder Singh, intrarea în centrul de vaccinare se face pe ușa de pe Strada Cazărmii, oamenii sunt triați și apoi vaccinați, după care își primesc certificatul. „Azi am avut 72 de vaccinuri Pfizer, mâine avem alte 68, cum apare pe platforma de înscriere”, a adăugat dr. Bhupinder Singh.
Cetățenii se pot programa la medicii de familie, pe platforma de vaccinare https://programare.vaccinare-covid.gov.ro sau la CALL CENTER 021.414.44.25. (M. Doman)