Horoscop


Berbec

În această săptămână veţi cunoaşte o persoană care vă va fi utilă pe plan profesional, mai ales dacă este vorba despre o redresare a situaţiei dv. la locul de muncă. Dacă de obicei aţi fost mai rece cu persoanele dragi, acum familia nu mai are niciun motiv să se plângă: deveniţi cald şi expansiv. Sunteţi plin de energie şi aveţi foarte multă putere de muncă.

Taur

Dacă trebuie să rezolvaţi unele situaţii delicate, veţi reuşi să obţineţi rezultate satisfăcătoare în această perioadă. La serviciu aveţi iniţiative îndrăzneţe şi originale, care îi impresionează pe cei cu care lucraţi. Dacă partenerul se arată mai cald şi mai înţelegător, este cazul să reacţionaţi şi dv. în acelaşi fel, pentru a-i recompensa eforturile.
Gemeni

Există oameni care încearcă să intervină în viaţa dv. personală. Este bine să puneţi piciorul în prag şi să le impuneţi nişte limite. Pe de altă parte, cunoaşteţi persoane din medii total diferite de cele cu care v-aţi obişnuit. În viaţa sentimentală nu vă daţi seama foarte bine ceea ce vă doriţi, sau se poate să vă ataşaţi de cineva care nu este potrivit pentru dv.

Rac

La serviciu sunteţi mai relaxat decât de obicei, ceea ce va atrage bunăvoinţa superiorilor şi simpatia colegilor. Simţiţi nevoia să faceţi ceva pentru ca lucrurile să se schimbe în viaţa dv. Aveţi un program încărcat, cu tot felul de ieşiri şi întâlniri. Această viaţă vă facilitează unele contacte cu persoane deosebite, care sunt benefice din punct de vedere social sau profesional.

Leu

Este un moment bun pentru a lua taurul de coarne şi a aborda problemele cu care vă confruntaţi acasă. La serviciu sunteţi abil şi ambiţios, aveţi iniţiativă şi sunteţi apreciat de superiori. Totodată, s-ar putea să aveţi parte de mici neplăceri din partea colegilor. Încercaţi să nu vă lăsaţi afectat de micile răutăţi. Partenerul de viaţă vă va face o mică surpriză şi vă veţi simţi mai bine.

Fecioară

Este o perioadă în care cel mai indicat ar fi să căutaţi liniştea şi armonia în casă, evitând aglomeraţia, drumurile şi agitaţia. Compania persoanelor tinere este o sursă de bucurii. Pe plan financiar aveţi ceva probleme, dar, discutând deschis cu familia, găsiţi o soluţie de compromis. La locul de muncă vă executaţi sarcinile cu precizie şi daţi dovadă de inventivitate.

Balanţă

Atmosfera de la serviciu este tensionată. Pentru a depăşi cu bine momentul, încercaţi să vă implicaţi cât mai puţin. Rezervaţi-vă timp şi pentru hobby-urile dv. Veţi avea astfel şansa să vă ocupaţi câteva ore cu o activitate care vă face plăcere şi care vă ajută să vă regăsiţi echilibrul. Acordaţi mai multă atenţie familiei, pentru că în ultima perioadă aţi fost prea ocupat la serviciu.

Scorpion

Sunteţi mai deschis ca de obicei, mai concentrat pe problemele celor din jur, decât asupra dv. înşivă. Aveţi idei noi şi originale şi o bună intuiţie, care vă ajută în relaţiile profesionale. La plan financiar sunteţi tenace şi veţi reuşi să ieşiţi dintr-o mică încurcătură. Farmecul personal este unul dintre cele mai importante atuuri ale dv., de aceea va trebui să profitaţi de acest avantaj.

Săgetator

Viaţa sentimentală vă aduce momente plăcute şi încrederea de care aveaţi nevoie. Aveţi posibilitatea să lăsaţi deoparte dificultăţile cu care vă luptaţi de atâta timp şi care par insurmontabile. Dacă vi se cere să vă angajaţi într-o activitate nouă, amânaţi pentru săptămâna viitoare. Naivitatea şi neatenţia vă pot duce în situaţii neplăcute, în cazul în care cei din jur profită de slăbiciunile dv.

Capricorn

Veţi reîntâlni o persoană care pare că-şi dă seama de o calitate de-a dv. de care nu sunteţi conştient. La serviciu munciţi cu îndârjire, iar acest lucru vă ajută să duceţi la bun sfârşit ceea ce aţi început. Veţi obţine un sprijin financiar pe care îl aşteptaţi, în condiţii avantajoase. Nu este un moment potrivit pentru investiţii în cămin, întrucât membrii familiei nu vă împărtăşesc iniţiativele.

Vărsător

Aveţi parte de unele mici neplăceri la locul de muncă, însă nu este vorba despre nimic grav. Pe de altă parte, este o săptămână bună pentru câştiguri financiare neaşteptate. Apar conflicte în familie, iar aceste neînţelegeri cu cei dragi necesită eforturi susţinute pentru a fi rezolvate. De aceea, ar fi bine să vă dedicaţi total în week-end partenerului şi să-i arătaţi cât de mult înseamnă pentru dv.
Peşti

Vă bucuraţi de unele relaţii deosebit de profitabile, care sunt şi plăcute, pe deasupra. Cu toate acestea, aveţi tendinţa să complicaţi lucrurile într-o manieră supărătoare. Dacă nu vreţi să vă compromiteţi şansele de reuşită, ar fi mai bine să acţionaţi cu prudenţă. Este o perioadă promiţătoare pe plan sentimental, graţie înclinaţiei dv. mai accentuate spre romantism.