Horoscop


Berbec

Vă trec prin minte tot felul de situaţii, pentru care cel puţin deocamdată nu puteţi găsi soluţii. Treburile pe care le aveţi de rezolvat necesită o minte limpede, aşa încât aţi face bine să nu vă lăsaţi frământat de chestiuni nesemnificative. Cineva vă va face o propunere la care ar trebui să vă gândiţi serios, chiar dacă vi se pare că nu vă aduce niciun fel de avantaj.

Taur

Creativitatea de care daţi dovadă vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Veţi intra în posesia unor bani sau veţi primi un cadou, lucru ce vă va face mare plăcere. Este posibil să aveţi nevoie de ajutor, pentru a rezolva o situaţie delicată, ce nu mai poate fi amânată prea mult timp. Aveţi ocazia să obţineţi o aprobare sau să cădeţi la înţelegere pentru o colaborare.

Gemeni

Pe acasă sunt multe de făcut şi aveţi tendinţa de a fi superficial. Mare atenţie, căci acest lucru v-ar putea aduce reproşuri din partea partenerului de viaţă. Doriţi cu orice chip să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară şi nu faceţi bine că vă grăbiţi. Sunt destule persoane dispuse să vă ajute, aşa că aţi putea s-o luaţi mai încet. Un prieten vă va da un sfat, de care ar fi bine să ţineţi cont.

Rac

Este posibil să aveţi parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să aveţi emoţii, căci în scurt timp veţi constata că situaţia nu vă dezavantajează. În ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, ar fi bine să fiţi mai perseverent, dacă doriţi să vă atingeţi ţinta. În rest, nu este cazul să vă agitaţi prea mult, aşteptaţi ca lucrurile să se limpezească şi abia apoi acţionaţi. Bazaţi-vă pe intuiţie.

Leu

Veţi avea parte de tot felul de evenimente minore, care vă vor ţine încordat pe tot parcursul week-end-ului. Vi se fac unele propuneri care vă tentează în mod deosebit. Înainte de a lua vreo decizie, sfătuiţi-vă cu un prieten care, fiind mai obiectiv, va aprecia mai bine situaţia. Cineva din familie va avea o reuşită, care vă va face să începeţi viitoarea săptămână într-o notă de optimism.

Fecioară

Sunteţi un pic cam iritat, fără a avea un motiv anume. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, mai ales cu cei din familie şi nici în activităţi cu grad mare de risc. Compania persoanei iubite se va dovedi benefică. Dacă doriţi să-i convingeţi pe cei de la locul de muncă de valabilitatea părerilor dv., trebuie să fiţi neapărat diplomat.

Balanţă

Este foarte posibil să primiţi o veste bună despre o realizare a partenerului. Veţi avea o perioadă încărcată, aşa că nu vă veţi odihni nici măcar o clipă. Energia de care dispuneţi este la nivelul obişnuit, dar vă deranjează că va trebui să vă descurcaţi singur. Una dintre ideile dv. îşi va demonstra eficienţa, ceea ce va face ca reputaţia în rândul colegilor să crească simţitor.

Scorpion

Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus vă permite să vă găsiţi noi susţinători ai proiectelor în care sunteţi implicat. Dorinţa de comunicare este maximă şi se va răsfrânge asupra colegilor de serviciu. Aţi putea să-i convingeţi pe membrii familiei să vă accepte ideile, sau le-aţi putea da sfaturi pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Săgetător

Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte constant. Acasă veţi purta discuţii legate de proiectele pe termen lung, dar nu vă aşteptaţi ca rudele să fie entuziasmate. O cerere mai veche este posibil să vi se aprobe. În cazul în care aveţi de rezolvat probleme gospodăreşti, veţi fi deosebit de eficient, aşa că veţi avea ceva timp suficient atât pentru familie, cât şi pentru relaxare.

Capricorn

În cuplu vor apărea unele discuţii pe teme de interes comun, dar aţi fi avantajat dacă nu aţi interveni în niciun fel. Nişte bani se vor întoarce la dv. şi nu veţi avea nevoie de prea mult timp pentru a-i cheltui. Din punct de vedere sentimental, vă aşteaptă o săptămână destul de bună, în care veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia cu persoana iubită.

Vărsător

Optimismul de care daţi dovadă, precum şi farmecul personal vă fac foarte apreciat în anturajul apropiat. Aţi putea finaliza o lucrare pe care aţi început-o de mai multă vreme şi de la care aproape că nu mai speraţi nimic. Impulsivitatea vă poate face să aveţi un dialog obositor, dar până la urmă constructive, cu cineva din colectiv. Încercaţi să vă păstraţi calmul măcar acasă!

Peşti

O bună parte din energie o veţi consuma într-o activitate profesională care vă va da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Partenerul încearcă să-şi impună punctul de vedere şi asta vă deranjează foarte mult. Nu încercaţi să îl contracaraţi, deoarece nu veţi reuşi decât să vă enervaţi. Fiţi atent la modul în care manevraţi banii, căci puteţi rămâne fără ei.