Horoscop


Berbec

Pe acasă va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nici la serviciu nu este cazul să aveţi discuţii lămuritoare cu colegii, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a le rata, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare.

Taur

Reuşiţi să fiţi eficient în toate domeniile în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător şi mai optimist. Veţi face o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Nu demaraţi însă nimic deocamdată, este nevoie de timp şi de un efort constant pentru a rezolva ce v-aţi propus.
Gemeni

Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi mai ales să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare şi în felul acesta starea dv. psihică se va îmbunătăţi. În cămin vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu cea mai mare atenţie.

Rac

Este foarte posibil să vi se încredinţeze spre rezolvare noi sarcini de serviciu, ceea ce va fi o bună ocazie pentru a vă folosi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul este chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Deci, mai reflectaţi!

Leu

Pe plan financiar, totul vă merge strună în această perioadă, aşa încât ar fi bine să fiţi mai relaxat. În rest, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi colaborarea cu colegii ar putea să vă ridice probleme.

Fecioară

Aveţi unele realizări, dar proiectele dv. vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul se va rezolva cu oarecare întârziere. La serviciu, nu daţi importanţă zvonurilor. La sfârşitul intervalului, persoana iubită se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea nevoie de sprijinul dv., atât material, cât şi moral.

Balanţă

Aveţi unele controverse cu membrii familiei, dar acestea se vor rezolva repede. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă detalii interesante, care v-ar putea fi de un real folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată.

Scorpion

În cămin vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute vă va ridica în ochii familiei. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o promisiune la care speraţi de mai mult timp. În plan sentimental, lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să schimbaţi ceva.

Săgetător

Starea dv. generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci îndemânarea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. La cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.

Capricorn

Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, prin urmare fiţi atent şi mai ales nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul, dar n-ar fi exclus să treziţi interesul unei persoane de sex opus.

Vărsător

Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună celor de la serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care nu vor ezita să le susţină. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor crea niciun fel de probleme.

Peşti

Traversaţi o perioadă agitată, în care trebuie să rezolvaţi o mulţime de nimicuri. Cineva va interveni în planurile dv. şi acest lucru vă va deranja, dar nu vă manifestaţi supărarea. Încercaţi să discutaţi nemulţumirile care vă apasă şi să rezolvaţi totul fără prea multă zarvă. Succesul este condiţionat de diplomaţie, indiferent că este vorba de profesie sau de chestiuni personale.