Horoscop


Berbec

În relaţia dv. sentimentală, lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aveţi de lămurit ceva, nu este cazul să insistaţi să aveţi ultimul cuvânt, lăsaţi lucrurile să-şi urmeze cursul firesc şi va fi mai bine pentru toată lumea. La serviciu veţi avea parte de multe activităţi de rutină, care vă vor plictisi, dar care nu mai pot fi amânate cu nici un chip.

Taur

Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce unele avantaje materiale, dar, dacă veţi face greşeli, vă va încurca multe planuri. Eforturile dv. nu vor fi apreciate aşa cum aţi dori, cel puţin deocamdată. Ceva mai multă răbdare vă poate aduce un plus de satisfacţie în viitorul apropiat. O invitaţie de petrecere a week-end-ului vă va lua prin surprindere.

Gemeni

Entuziasmul dv. afectiv atinge limita superioară, dar comunicarea cu persoana iubită nu este chiar la nivelul la care vă aşteptaţi. Dacă aţi fi ceva mai înţelegător, ar fi mai bine pentru toată lumea. Sunteţi subiectiv, şi din acest motiv ar fi bine să nu luaţi decizii în chestiunile importante. Manifestările impulsive v-ar putea crea neplăceri, aşa că încercaţi să vă păstraţi calmul.

Rac

Chestiunile financiare vă interesează parcă mai mult decât în mod obişnuit. Sunt şanse să câştigaţi ceva bani din activităţile profesionale, dar va trebui să munciţi mult. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă, nu vă aşteptaţi la rezultate imediate. E posibil să participaţi la o activitate socială, unde veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea fi de folos în viitor.

Leu

Vă veţi implica în diverse activităţi intelectuale, dar, în ciuda inspiraţiei de care daţi dovadă, aţi putea greşi cu uşurinţă. Încercaţi să discutaţi cu cineva de încredere proiectele dv. La serviciu vi se va repartiza o nouă sarcină şi ar fi de dorit să vă gândiţi de două ori înainte de a face ceva în această direcţie. Nu este un moment favorabil pentru a vă exprima nemulţumirile.

Fecioară

Reuşiţi să faceţi o bună impresie oriunde vă veţi duce. Vi se vor face complimente şi veţi fi în centrul atenţiei, ceea ce ar putea stârni gelozia partenerului. Dacă veţi încerca o mică escapadă sentimentală, nu veţi avea ce regreta. La locul de muncă vi se va repartiza o nouă sarcină, pentru a cărei finalizare veţi avea nevoie de susţinerea colegilor.
Balanţă

Sunteţi dornic să vă petreceţi cât mai mult timp în compania persoanei iubite, dar pe de altă parte nu aveţi răbdare să-i ascultaţi nemulţumirile şi problemele. Dacă veţi pleca urechea la sfaturile unui prieten, aţi putea avea o realizare în plan material. O ieşire în aer liber, alături de familie, v-ar putea ajuta să vă remontaţi, pentru că săptămâna viitoare va fi foarte încărcată.

Scorpion

Starea dv. generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. Unele activităţi pe care nu le-aţi rezolvat la termen vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, aşa că evitaţi să luaţi decizii în chestiunile pe care le consideraţi importante. Şansa de a petrece clipe plăcute în compania partenerului nu va lipsi.

Săgetător

Alături de persoana iubită aţi putea pune la punct planuri pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare sau a confortului căminului. Oricum, chiar dacă nu este prea romantic, de discuţii pe teme pecuniare nu veţi scăpa în această săptămână. Ar fi bine să dedicaţi cât mai mult din timpul dv. liber activităţilor casnice pe care le-aţi tot amânat.

Capricorn

În această perioadă, dacă vreţi să evoluaţi, încercaţi să vă înconjuraţi cu oameni care văd lucrurile altfel. Dacă primiţi invitaţii de la persoane care provin din medii culturale diferite, nu refuzaţi şi îmbogăţiţi-vă experienţa de viaţă. În plan sentimental, situaţia se menţine la un nivel cel puţin mulţumitor. N-ar fi exclus ca, datorită sprijinului partenerului, să obţineţi un câştig.

Vărsător

La serviciu vor fi multe de făcut, veţi munci din greu şi vă va deranja faptul că superiorii ierarhici vor părea că nu vă apreciază eforturile. Nu trebuie să fiţi îngrijorat, căci rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate, iar aprecierile vor veni de unde vă aşteptaţi mai puţin. În cazul în care vi se va propune o colaborare, nu refuzaţi, dar nici nu vă grăbiţi să daţi un răspuns.

Peşti

La serviciu veţi avea discuţii legate de bani, dar nu veţi obţine ceea ce vă doriţi. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, pentru că rezolvările vor veni ceva mai târziu, dar vă vor satisface. Dacă doriţi să puneţi în practică unele proiecte mai vechi, atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările, aşa că bazaţi-vă numai pe propriile resurse.