Horoscop


Berbec

E posibil să revedeţi o mai veche cunoştinţă. Iniţiativele dv. în plan sentimental se vor bucura de apreciere, iar popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este în creştere. Contrar obiceiului, sunteţi mai impulsiv, şi din acest motiv puteţi face greşeli. Gândiţi-vă de două ori înainte de a face ceva şi încercaţi să nu fiţi foarte dur atunci când spuneţi adevărul.

Taur

Este foarte posibil să apară unele neînţelegeri cu superiorii ierarhici. Încercarea de a-i convinge că dreptatea este de partea dv. nu va face decât să accentueze tensiunile existente. Impulsivitatea de care daţi dovadă vă poate determina să faceţi greşeli şi să aveţi o relaţie mai încordată şi cu partenerul de viaţă. Veţi simţi că în această perioadă vă apar în cale tot felul de mici obstacole.

Gemeni

Chestiunile profesionale vor fi prioritare, căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că şefii vă apreciază. În familie sunt unele mici probleme cărora ar trebui să le daţi mai multă atenţie. Sunteţi blazat, în ultima vreme existenţa dv. este monotonă şi nici nu se întrevede ceva spectaculos la orizont.

Rac

Aţi putea primi o ofertă de colaborare, ceea ce vă poate aduce şi unele avantaje materiale, dar şi o poziţie mai solidă la serviciu. Eforturile dv. nu vor fi apreciate aşa cum vă aşteptaţi, cel puţin deocamdată, dar conjunctura astrală nu vă defavorizează. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program la serviciu, nu comentaţi. Fiţi atent la modul în care abordaţi problemele în familie !

Leu

O dorinţă mai veche se va realiza, ceea ce vă va surprinde şi bucura în acelaşi timp. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil să rămâneţi peste program la serviciu pentru lucrările pe care trebuie să le finalizaţi. Relaţia cu partnerul se îmbunătăţeşte în mod constant, cu toate că pot apărea tot soiul de lucruri mărunte deranjante.

Fecioară

Starea dv. generală nu va fi dintre cele mai bune, dar nici nu veţi avea probleme deosebite. Implicarea în activităţi intelectuale vă va face bine, căci vă va da ocazia să demonstraţi celor care nu aveau încredere în dv. de ce sunteţi în stare. N-ar fi rău să încercaţi să fiţi mai conştiincios puţin. Veţi atrage atenţia celorlalţi nu prin impulsivitate, ci prin înţelegere.

Balanţă

Aţi dori să faceţi mai multe, dar nu reuşiţi, şi acest lucru vă nelinişteşte profund. De fapt, conjunctura aceasta este de scurtă durată şi până spre sfârşitul intervalului veţi vedea totul într-o altă lumină. Un dialog cu persoana iubită v-ar putea ajuta să vă faceţi ordine în priorităţi. La serviciu e posibil să aveţi parte de o discuţie mai tensionată cu şefii; daţi-le dreptate, căci nu e momentul să-i contraziceţi.

Scorpion

Activităţile gospodăreşti vă vor lua destul de mult din timpul dv. liber, dar veţi reuşi să vă organizaţi astfel încât să vă mai rămână vreme şi pentru propriile plăceri. Sunteţi mai impulsiv, agitat şi neliniştit decât de obicei, şi din acest motiv aţi putea face greşeli care vă vor costa mult în viitor. Certurile şi discuţiile în contradictoriu v-ar putea accentua starea de iritare şi de nesiguranţă.

Săgetător

Dacă doriţi să vă puneţi în practică planurile mai vechi, mare atenţie, căci există cineva care v-ar putea înşela aşteptările. Dialogul cu şefii nu poate fi evitat, dar până la urmă se va dovedi constructiv. Veţi avea un succes în afara serviciului, ceea ce vă va da un elan deosebit pentru a vă implica şi în alte colaborări. Dacă aveţi în plan anumite schimbări în apartament, amânaţi-le.

Capricorn

N-ar fi exclus să aveţi unele discuţii mai aprinse cu rudele apropiate, în urma cărora veţi reuşi să obţineţi unele avantaje. În plan profesional veţi avea unele realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. La sfârşitul săptămânii, odihna şi o activitate relaxantă vă vor face să depăşiţi starea de iritare care a pus stăpânire pe dv. în ultimul timp.

Vărsător

Reuşiţi să faceţi o bună impresie oriunde vă veţi duce, vi se vor face complimente, ceea ce ar putea genera discuţii cu partenerul. Nu sunteţi în situaţia de a forţa nota, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Aţi face bine să ascultaţi sfaturile unui prieten în ceea ce priveşte chestiunile băneşti. Aveţi tendinţa să nu fiţi constant în ceea ce vă propuneţi.

Peşti

În cazul în care aveţi de pus la punct unele înţelegeri, de semnat documente oficiale, va trebui să fiţi cât se poate de atent, deoarece se pot ivi încurcături care vă vor da bătăi de cap. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ, şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. La sfârşitul săptămânii, partenerul de viaţă vă va surprinde în mod plăcut.