Horoscop


Berbec

Veţi ajunge în centrul atenţiei anturajului apropiat, ceea ce vă va permite să treceţi mai uşor peste frecuşurile cotidiene. Aţi putea, cu această ocazie, să faceţi şi o cucerire, dar este bine să ştiţi că nu este momentul cel mai potrivit pentru schimbări majore în viaţa dv. sentimentală. Profesional, ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi vă veţi simţi mai în siguranţă.

Taur

Comunicarea cu cei din jur vă poate aduce unele avantaje, cu condiţia să fiţi atent la ceea ce spuneţi. Relaţia cu partenerul de viaţă revine în atenţia dv.; n-ar fi rău să daţi dovadă de mai multă înţelegere faţă de nevoile acestuia. Sănătatea nu este punctul dv. Forte în această perioadă, aşa că ar fi bine dacă v-aţi rezerva ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.

Gemeni

Relaţiile cu familia sunt ceva mai bune, mai ales că în această perioadă vă vor fi acceptate propunerile. Un prieten vă va aduce la cunoştinţă informaţii care s-ar putea dovedi importante; nu trageţi imediat concluziile, căci graba v-ar putea împiedica să vedeţi lucrurile cu obiectivitate. N-ar fi rău să vă sfătuiţi cu cineva apropiat înainte de a lua o decizie.

Rac

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, căci iritarea de care daţi dovadă vă poate determina să aveţi discuţii aprinse cu colegii de serviciu. Aţi face bine să vă petreceţi timpul liber undeva în natură, pentru ca starea fizică, dar mai ales cea psihică să se îmbunătăţească. În rest, veţi avea succes în tot ce veţi dori să întreprindeţi, dar mai ales în chestiunile sentimentale.

Leu

În această săptămână, lucrurile se vor rezolva cu mai multă uşurinţă decât până acum. Cooperarea cu persoanele mai tinere este avantajoasă, căci acestea preiau cu mai mare uşurinţă ideile dv. practice. Veţi primi nişte bani de la o persoană cu care colaboraţi. N-ar fi exclus să vi se facă complimente sau chiar o declaraţie, pe care nu e cazul să le luaţi în totalitate în serios.

Fecioară

Sensibilitatea vă împiedică să fiţi obiectiv în deciziile pe care intenţionaţi să le luaţi. Riscaţi să faceţi greşeli care vă pot costa mult în viitor. Starea dv. generală se potriveşte mult mai bine unor activităţi de relaxare decât celor financiare, pe care vi le-aţi propus. Oricum, nivelul bugetului are şanse să crească datorită partenerului de viaţă.

Balanţă

Sunteţi deosebit de încăpăţânaţ şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Din punct de vedere social, aţi putea avea unele realizări, cu condiţia să reveniţi asupra unor decizii luate în trecut. O cunoştinţă vă propune o colaborare extraprofesională pentru care nu sunteţi încă pregătit; totuşi, nu o refuzaţi, cereţi-i timp de gândire.

Scorpion

Veţi avea o săptămână plină, în care nu veţi avea timp nici să vă trageţi sufletul. O vizită la prieteni, o carte bună sau o seară petrecută în faţa televizorului vă vor ajuta să vă debarasaţi de tot stresul din ultimul timp. Din punct de vedere mental, funcţionaţi eficient. Inventivitatea şi originalitatea de care daţi dovadă vă permit să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi.

Săgetator

Sunteţi plin de energie şi doriţi să vă puneţi în practică ideile cât mai repede. Intuiţia de care daţi dovadă vă va ajuta să depăşiţi problemele pe care vi le creează şefii. Dacă v-aţi propus să plecaţi într-un concediu, ar fi de dorit să verificaţi cu grijă toate amănuntele. Intenţionaţi să faceţi multe cheltuieli, dar ar fi bine că mai întâi să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Aţi dori să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Unul dintre proiectele dv. mai vechi ar putea căpăta contururi reale, ceea ce v-ar putea determina să vă faceţi noi planuri pentru viitor. Aveţi în faţă o perioadă bună, în care lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Veţi întâlni o persoană care vă va schimba părerea într-o anumită privinţă.

Vărsător

Inteligenţa practică şi spiritul organizatoric de care dispuneţi vor face să vă crească respectul şi popularitatea în rândul prietenilor. Sunt mari şanse de a realiza ceva deosebit, de a pune în practică unul dintre planurile dv. mai vechi. Acţionaţi deci cu curaj, fără a renunţa însă la prudenţă, deoarece orice vorbă spusă la întâmplare poate da totul peste cap.

Peşti

Veţi avea parte de multă alergătură, pentru a rezolva nişte chestiuni mărunte. Ideea nu vă surâde, dar nu aveţi ce face. Colegii cărora vă veţi plânge vă vor ajuta să fiţi încrezător şi vă vor da sfaturi inspirate. Nu ar fi exclus să vi se facă propuneri pentru o colaborare şi, chiar dacă aceasta vă tentează, nu luaţi decizii în grabă. Partenerul de viaţă vă va da o veste care vă va bucura.