Horoscop


Berbec

Acasă va fi o atmosferă plăcută; familia vă va sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Ocaziile de a face ceva schimbări la locul de muncă sunt în continuare mari, dar nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă prea curând. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi ceva bani pentru a vă îmbunătăţi confortul în apartament, această săptămână se va dovedi favorabilă.

Taur

Dorinţa de comunicare, sociabilitatea şi inteligenţa de care daţi dovadă vă vor face un companion extrem de plăcut. Este posibil ca un membru al familiei aflat în impas să vă solicite pentru un sprijin bănesc. Spre sfârşitul intervalului, v-aţi putea vedea cu prietenii, ocazie cu care să puteţi pune la punct proiecte comune sau chiar petrecerea concediului.

Gemeni

Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi în continuare mare. Aţi putea trăi o aventură, dar ar fi mai bine să încercaţi să vă consolidaţi relaţia actuală. Dacă vi se va propune o colaborare, nu aveţi niciun motiv să fiţi suspicios. Călătoriile nu sunt favorizate în această perioadă, deoarece se pot ivi încurcături de tot felul. Acasă ar fi de dorit să evitaţi discuţiile pe teme financiare.

Rac

Şansa dv. de a câştiga bani există, dar ea este legată de foarte multe drumuri, pe care veţi fi obligat să le faceţi. N-ar fi exclus nici să vi se propună o colaborare, dar în acest caz ar trebui să fiţi cât se poate de prudent! Oricât de multe obligaţii aţi avea şi oricât de multe ar fi problemele cu care vă confruntaţi, ar trebui să vă faceţi timp şi pentru partenerul de viaţă.

Leu

Doriţi să vă implicaţi într-o nouă activitate, dar ar fi bine ca mai întâi să vă faceţi un plan riguros. În familie vor fi discuţii aprinse şi ar fi bine să nu vă implicaţi în niciun fel de controverse, deoarece lucrurile pot scăpa lesne de sub control. Multe schimbări se vor petrece săptămâna viitoare, şi toate acestea necesită şi resurse financiare, din această cauză trebuind să fiţi mai cumpătat.

Fecioară

Eforturile pe care le-aţi tot făcut încep să-şi arate roadele, în sensul că aţi putea finaliza un proiect de anvergură, ceea ce va face să vă crească prestigiul în ochii şefilor. O rudă vă va da un sfat de care ar fi bine să ţineţi cont. Aţi putea afla răspunsuri la întrebări pe care nu le-aţi putut dezlega până acum. Deşi nu vă face plăcere să lucraţi singur, este bine, totuşi, să încercaţi.

Balanţă

Energia dv. fizică atinge limita superioară şi reuşiţi să o fructificaţi la maximum. Partenerul de viaţă are unele nemulţumiri, pe care le-aţi putea rezolva favorabil dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea. Unul dintre proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică. Din punct de vedere intelectual, tot ce faceţi se va dovedi eficient.

Scorpion

Situaţia dv. financiară, fără să fie strălucită, pare a se îmbunătăţi în această perioadă. Veţi primi oferte de colaborare de la un prieten sau de la o persoană bine poziţionată social. Nu exageraţi cu încercările de speculaţii, căci nu este sigur că acestea vor avea rezultatele scontate. Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile.

Săgetator

Vă aşteaptă o săptămână deosebit de agitată, în care veţi avea parte de o mulţime de evenimente minore, care nu vă vor lăsa nici măcar să respiraţi. Ceea ce veţi întreprinde acum se va finaliza cu o oarecare întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Popularitatea dv. va creşte simţitor, ceea ce vă va permite să vă lărgiţi cercul de prieteni, dar şi să vă faceţi relaţii.

Capricorn

În plan professional, aţi putea avea parte de o nouă provocare. Vă veţi descurca bine, chiar dacă rezultatele se vor vedea mai târziu. Relaţia cu persoana iubită se va îmbunătăţi. N-ar fi exclus să faceţi o cucerire în anturajul de la serviciu. În familie se vor discuta chestiuni de interes comun. Veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere, ceea ce vă va face optimist, încrezător.

Vărsător

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească. O sumă de bani care vi se datora de mai mult timp ar putea să vă parvină, în mod oarecum neaşteptat. Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi oriunde vă veţi duce veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus.

Peşti

Pe acasă va fi agitaţie, vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse, care vă vor stoarce de energie. La serviciu aţi putea demara o nouă activitate, care vă va obliga la un efort suplimentar, dar cum colegii vă vor sprijini, vă veţi descurca fără probleme. Chiar un membru al familiei vă va da o mână de ajutor în rezolvarea chestiunilor legate de serviciu.