HoroscopBerbec
Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Unele propuneri de colaborare se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa mai mult ca de obicei. Va trebui să discutaţi serios cu partenerul de viaţă despre modul în care să utilizaţi bugetul.
Taur
În această perioadă, aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de la nişte prieteni. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu partenerul de viaţă vă va ridica probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă pentru a le rezolva.
Gemeni
În cămin vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va lăsa o bună impresie asupra familiei. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune pentru a rezolva o problemă care nu vă dă pace de mai mult timp. În plan sentimental, lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie în acest sens.
Rac
Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul e chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Nu este un moment favorabil pentru a semna acte sau documente oficiale. Sunteţi foarte prins, dar nu se poate să nu găsiţi şi timp pentru partener.
Leu
Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere care vi se va face. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important, poate o lucrare la serviciu. Traversaţi o perioadă în care, în familie, vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora, în cele din urmă, le veţi face faţă cu bine.
Fecioară
Nu vă vor ieşi toate aşa cum doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja prea tare. Veţi avea unele discuţii constructive cu partenerul, referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă, veţi reuşi să-l convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care intenţionaţi să faceţi o investiţie de mai mare anvergură, gândiţi-vă mai întâi la ceea ce implică acest lucru pentru viitor.
Balanţă
Sunteţi oarecum nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus, însă, ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care se va rezolva din mers. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa partenerului v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. La începutul intervalului, e posibil să vă indispună o problemă minoră de sănătate.
Scorpion
La serviciu veţi avea parte de o săptămână obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la noile schimbări apărute. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi cât mai mult cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de profunzimea sentimentelor dv. Din păcate, pe plan financiar se anunţă vremuri ceva mai grele.
Săgetător
Veţi fi agitat şi nu veţi avea tragere de inimă pentru a face ceva. De energie fizică nu duceţi lipsă, dar veţi avea probleme serioase în a v-o canaliza spre un scop concret. Interesul pentru chestiunile legate de casă sau familie va fi mai mare decât în mod obişnuit. Este foarte posibil ca un coleg să se confrunte cu o problemă deosebită. Situaţia financiară ar putea înregistra o îmbunătăţire.
Capricorn
Energia fizică va fi punctul dv. forte în această perioadă, aşa că nu este o problemă să vă treceţi cât mai multe activităţi pe ordinea de zi. Din punct de vedere financiar, nu aveţi de ce vă plânge, aşa că puteţi face unele cheltuieli pentru divertisment. De alergătură nu veţi scăpa nici în a doua parte a intervalului, dar asta nu vă va deranja într-o prea mare măsură.
Vărsător
În anturajul dv. apropiat se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi. Aveţi în plan diverse activităţi recreative, care vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi după agitaţia zilelor trecute. La serviciu, nu grăbiţi mersul evenimentelor, dacă doriţi ca succesul să fie stabil. Elaboraţi planuri excelente, ce abia aşteaptă să fie puse în practică.
Peşti
E posibil să vi se facă o propunere de colaborare pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică, însă până la urmă se va găsi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, lucrurile decurg normal. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară, deoarece la orizont se întrevede o oportunitate profitabilă.