HoroscopBerbec
Reuşiţi să fiţi mai eficient în mediul în care vă desfăşuraţi activitatea, ceea ce vă face mai încrezător şi mai optimist. Veţi lăsa o bună impresie unor persoane care vă vor fi de un real folos într-o situaţie ce va apărea nu peste mult timp. Totuşi, nu demaraţi încă nimic deocamdată, pentru că este nevoie de timp şi un efort constant pentru a rezolva ce v-aţi propus. Prietenii vă solicită pentru tot felul de lucruri.
Taur
Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce vă va aduce o creştere a popularităţii în rândul celor din anturajul apropiat. Cineva încearcă să vă facă rău, aşa că fiţi atent şi mai ales nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul şi cu colegii. Vi se va propune o colaborare, dar ar fi bine să fiţi cât se poate de precaut.
Gemeni
Este posibil să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Surplusul de energie aţi putea să-l îndreptaţi spre activităţi practice.
Rac
Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de viaţă vă va face mare plăcere. Din păcate, programul nu va fi cel pe care vi-l doriţi. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă consolidaţi stabilitatea financiară pe termen lung.
Leu
Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum – fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile secrete ar putea începe să prindă contur, cu condiţia să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În cazul în care v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare în cel mai scurt timp.
Fecioară
Dacă aveţi de primit aprobări sau semnături, în această săptămână veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi o achiziţie mai costisitoare. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut. La serviciu, este recomandabil să amânaţi luarea deciziilor importante.
Balanţă
S-ar putea să aveţi probleme la locul de muncă, din cauza zvonurilor lansate de un coleg. Lucrurile se vor rezolva însă repede, dacă veţi ști cum să reacţionaţi. În a doua jumătate a intervalului se întrezăresc unele discuţii pe teme financiare cu membrii familiei, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un acord. În week-end vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă, şi este momentul să îi arătaţi cât de mult contează pentru dv.
Scorpion
Intuiţia vă ajută să aflaţi de ce şi-au schimbat colegii atitudinea faţă de dv. Trebuie să fiţi pregătit să ieşiţi din anumite situaţii neplăcute, care pot apărea în orice moment. Temperaţi-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvaţi nimic fiind în conflict cu toată lumea. Chestiunile gospodăreşti nu vă vor da posibilitatea să vă petreceţi suficient timp cu partenerul de viaţă.
Săgetător
Este o perioadă bună pentru a pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile legate de chestiunile profesionale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a-i mobiliza pe toţi cei din jurul dv. La serviciu va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini, semn că şefii vă apreciază.
Capricorn
Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi deosebit de avantajoase, iar iniţiativele în acest domeniu îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Situaţia financiară pare a se îmbunătăţi. În cazul în care doriţi să vă sporiţi confortul în cămin, şansa va fi de partea dv. în această perioadă. Chiar dacă nu vă convine, va trebui să faceţi unele compromisuri.
Vărsător
În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile, iar, în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. La serviciu, situaţia se anunţă liniştită, iar propunerile dv. vor fi încurajate de o persoană cu funcţie. Ar fi bine să rezolvaţi problemele cu partenerul, pe care le-aţi tot amânat.
Peşti
Este o săptămână bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine împreună cu partenerul v-ar putea da ocazia să mai cumpăraţi câte ceva pentru cămin şi, implicit, să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unor vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, aşa că mai bine lăsaţi timpul să-şi spună ultimul cuvânt.