HoroscopBerbec
Nu veţi fi într-o formă prea bună şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în acţiuni care să vă suprasolicite. Veţi avea nevoie de un program lejer, de activităţi relaxante. Aţi dori să începeţi o activitate nouă, dar ar fi bine ca mai întâi să le finalizaţi pe cele demarate deja. N-ar fi rău să ascultaţi şi sfaturile partenerului. Cu tact, diplomaţie şi perseverenţă veţi reuşi să depăşiţi un obstacol apărut la locul de muncă.
Taur
Veţi beneficia de un bun echilibru energetic pe tot parcursul săptămânii. Veţi simţi nevoia să luaţi decizii în chestiuni dintre cele mai variate şi veţi reuşi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut. Va trebui să acordaţi ceva mai multă atenţie eventualelor suferinţe cronice. În cazul în care veţi pleca la un drum, fiţi atent, căci aţi putea avea şi o surpriză mai puţin plăcută. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri.
Gemeni
Vorbiţi mult prea mult şi asta nu face impresie bună. Deoarece şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri tentante, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. Prin urmare, n-ar fi deloc rău să le acceptaţi.
Rac
Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare calităţile; în cazul în care veţi avea de dat un examen, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va trebui să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă veţi pleca la drum, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dv., mai ales în ceea ce priveşte chestiunile financiare.
Leu
Dorinţa de afirmare este cea care vă face să renunţaţi la respectarea obligaţiilor familiale. Sunteţi conştient că şansele actuale nu vor dura o veşnicie şi aveţi de gând să le exploataţi cât puteţi de mult. Persoana iubită ar putea avea unele reacţii mai neobişnuite. Pentru ca tot ce v-aţi propus să fie dus la bun sfârşit, trebuie să depuneţi eforturi susţinute. Ocupaţi-vă din timp de toate sarcinile care vă revin.
Fecioară
Se anunţă schimbări importante în viaţa dv., care vă vor afecta şi în săptămânile ce urmează. Nu încercaţi să vedeţi doar partea negativă în aceste modificări, ci amintiţi-vă tot timpul că ceva nou aduce întotdeauna oportunităţi. Veţi fi uimit să descoperiţi că sunt multe persoane care vă vor sprijini să vă atingeţi scopul. N-ar fi exclus ca partenerul să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult.
Balanţă
Nu tot ce v-aţi propus pentru această săptămână va putea fi pus în practică, dar până la urmă lucrurile se vor aranja într-un mod care să vă avantajeze. Cineva vă va face o surpriză plăcută. Interesul pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale se va accentua. Veţi primi o propunere de colaborare interesantă, în privinţa căreia nu aveţi niciun motiv să fiţi suspicios.
Scorpion
Interesul pentru chestiunile sentimentale se va accentua considerabil, iar iniţiativele din acest domeniu se vor bucura de succes. Nu este exclus să existe unele divergenţe de păreri între dv. şi partener, generate de proiectele comune. Veţi reuşi, însă, să ajungeţi la un compromis care să mulţumească pe toată lumea. Este posibil să primiţi sprijinul rudelor pentru a finaliza o activitate.
Săgetător
Veţi putea încheia cu succes unele activităţi începute de mai mult timp, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile. Acasă este posibil să se petreacă un eveniment care vă va obliga să daţi dovadă de multă diplomaţie. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi bulversată de tot felul de întâmplări neprevăzute. Încercaţi să le discutaţi în linişte cu acesta şi, mai ales, evitaţi să-i faceţi reproşuri.
Capricorn
Se profilează posibilitatea de a face ceva schimbări la locul de muncă, dar ar fi bine să nu vă pripiţi. Totuşi, având în vedere că vă aflaţi într-o perioadă bună din punct de vedere intelectual, deciziile luate în aceste zile se vor dovedi în scurt timp inspirate. Persoana iubită ar dori mai multă atenţie din partea dv., aşa că încercaţi să vă găsiţi mai mult timp şi pentru ea.
Vărsător
Este foarte posibil să aveţi o perioadă ceva mai agitată. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi rezolvate. Pe cât posibil, încercaţi să daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare. Unele dintre proiectele pe care le aveţi în plan vor trebui amânate. Nu veţi fi de acord cu toate propunerile pe care vi le face partenerul.
Peşti
Veţi avea posibilitatea să vă puneţi în practică unul dintre proiectele dv. mai vechi. Relaţia cu partenerul s-ar putea deteriora şi ar fi bine să vă manifestaţi cu prudenţă. Dacă aveţi o suferinţă cronică, n-ar fi rău să faceţi o vizită la medic, măcar pentru un control de rutină. Capacitatea de a face conexiuni rapide va fi excelentă, aşa că aveţi succes în toate activităţile intelectuale.