HoroscopBerbec
Unele lucruri pe care nu le-aţi rezolvat când trebuia vă vor răpi mai mult timp decât aţi putea crede. Capacitatea de concentrare va fi mai scăzută, aşa că evitaţi să luaţi decizii importante. Este o perioadă în care ar fi bine să ţineţi cont de intuiţie. Veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul va avea unele realizări de care vă veţi bucura împreună.
Taur
Nu este exclus să apară un obstacol neaşteptat în calea finalizării unuia dintre proiectele dv., dar nu trebuie să vă impacientaţi, fiindcă se va găsi cineva care să vă dea o mână de ajutor. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine. N-ar fi exclus ca pe acasă să apară câte ceva de reparat.
Gemeni
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil, după ce veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat ar fi bine să nu faceţi cheltuieli mari. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Încercaţi să nu vă neglijaţi partenerul de viaţă.
Rac
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi aliaţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit ocazia de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea psihică este bună şi asta vă ajută să aveţi succes în tot ce doriţi să întreprindeţi.
Leu
Sunteţi nemulţumit de atitudinea celor din jur şi riscaţi să deveniţi impulsiv. E posibil să primiţi o sumă importantă de bani, dar s-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu modul în care vreţi să-i folosiţi. Ca să evitaţi o ceartă, cel mai bine ar fi să nu decideţi în pripă. La locul de muncă, veţi avea de luat hotărâri importante sau de făcut faţă unei provocări.
Fecioară
Vă enervaţi la serviciu, pentru că nu reuşiţi să vă terminaţi treaba la timp. Apelaţi cu încredere la ajutorul colegilor. Ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afecţiune. Nu vă lăsaţi acaparat de problemele personale. Aveţi sentimentul că un colaborator încearcă să vă tragă pe sfoară şi sunteţi pus pe ceartă, dar ar fi bine să discutaţi calm, până lămuriţi situaţia.
Balanţă
Nu tot ce v-aţi propus pentru această săptămână va putea fi pus în practică, dar până la urmă lucrurile se vor aranja într-un mod care să vă avantajeze. Cineva vă va face o surpriză plăcută. Interesul pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale se va accentua. Veţi primi o propunere de colaborare interesantă, în privinţa căreia nu aveţi niciun motiv să fiţi suspicios.
Scorpion
Interesul pentru chestiunile sentimentale se va accentua considerabil, iar iniţiativele din acest domeniu se vor bucura de succes. Nu este exclus să existe unele divergenţe de păreri între dv. şi partener, generate de proiectele comune. Veţi reuşi, însă, să ajungeţi la un compromis care să mulţumească pe toată lumea. Este posibil să primiţi sprijinul rudelor pentru a finaliza o activitate.
Săgetător
De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unui coleg. În timpul liber, ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Partenerul ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat, care va echilibra bugetul familiei.
Capricorn
Aveţi un program foarte încărcat şi sunteţi tentat să exageraţi cu munca. Găsiţi-vă ceva timp, dacă nu pentru odihnă, măcar pentru o activitate care să vă permită să vă relaxaţi. Este posibil să fie nevoie să participaţi la un proiect mai deosebit, care vă va da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile organizatorice. Relaţia cu prietenii va fi prioritară în această perioadă, dar nu vă neglijaţi nici partenerul.
Vărsător
Comunicarea cu cei din anturaj evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi totuşi să fiţi mai atent la ceea ce spuneţi, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii obositoare, şi acest lucru vă poate crea neplăceri în viitor. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.
Peşti
Pentru orice nimic trebuie să faceţi un efort mare, ceea ce vă oboseşte şi vă irită. Există cineva care încearcă să vă pună piedici, dar nu va reuşi mare lucru. Sunteţi profund nemulţumit şi de faptul că în anturajul apropiat sunt unele tensiuni şi ar fi bine să fiţi ceva mai rezervat. Încercaţi să vă spuneţi nemulţumirile partenerului, deoarece asta vă va face să vă simţiţi mai uşurat şi chiar aţi putea primi ajutor.