HoroscopBerbec
Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu persoana iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele dv. ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Veţi fi atras de o persoană de sex opus.
Taur
Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor în acest sens. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Sunteţi înţelegător şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie.
Gemeni
O serie de probleme pe care nu le-aţi rezolvat la timpul potrivit vor deveni urgente. Veţi avea o agendă încărcată, dar dispuneţi de suficientă forţă pentru a face faţă situaţiei. Dorinţa de a fi cât mai autoritar vă poate aduce unele neplăceri în relaţia cu persoana iubită. Ar trebui să fiţi mai indulgent, altfel puteți pierde sprijinul colegilor.
Rac
Se pare că şefii sunt mulţumiţi de felul în care vă faceţi treaba, motiv pentru care vă vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie să vă deranjeze acest lucru, căci şi răsplata va fi pe măsură. Minivacanţa care se anunţă vă poate ajuta să vă debarasaţi de stresul acumulat. Nu vă lăsaţi copleşit de un insucces, chiar dacă pierderile pe care le suferiţi vă afectează.
Leu
Daţi dovadă de multă tenacitate şi veţi face o bună impresie superiorilor ierarhici. O persoană cu funcţie vă apreciază şi vă susţine iniţiativele. Câştigurile vor veni atât de la serviciu, cât şi din colaborări. Energia fizică este sub nivelul obişnuit, aşa că ar fi bine să vă stabiliţi cu grijă priorităţile. De asemenea, acordaţi mai multă atenţie comunicării cu partenerul.
Fecioară
Activităţile de divertisment vă tentează în mod special, mai ales că acestea vă dau posibilitatea să petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Pentru cei căsătoriţi, sunt posibile discuţii în contradictoriu, fără ca acestea să aibă însă rezultate nefaste. Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor în care aveţi de gând să vă implicaţi.
Balanţă
Vă aşteaptă o perioadă favorabilă, iar relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi. Vi se vor face tot felul de propuneri, dar nu trebuie să vă grăbiţi să le şi acceptaţi. Veţi beneficia de un bun echilibru energetic, în ciuda stării de agitaţie care vă caracterizează. Încercaţi să vă orientaţi spre activităţi practice, care vă vor ajuta să vă menţineţi în formă.
Scorpion
Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă veţi avea mai multă răbdare şi înţelegere faţă de partenerul de viaţă. Comoditatea de care daţi dovadă vă poate crea unele probleme în relaţia cu familia. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că prietenii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor.
Săgetător
Veţi avea parte de o perioadă bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. N-ar fi exclus să fie nevoie să faceţi câteva drumuri pentru a rezolva nişte probleme profesionale, ceea ce nu vă va conveni, dar nici nu veţi avea ce face. În week-end vă aşteaptă o surpriză plăcută.
Capricorn
Sunteţi oarecum nemulţumit de situaţia financiară, dar lucrurile se vor rezolva mai repede decât credeţi, aşa că nu este cazul să intraţi în panică. Aveţi răbdare şi totul se va finaliza cel puţin mulţumitor, nu peste mult timp. La serviciu, în tot ce doriţi să întreprindeţi, va trebui să arătaţi conştiinciozitate, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Comunicarea cu partenerul va fi importantă pentru dv.
Vărsător
Sunteţi mai puţin concentrat şi riscaţi să faceţi o greşeală care v-ar putea costa mult în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea dv. şi vă dă o mână de ajutor. Partenerul de viaţă va avea o realizare materială de care va profita întreaga familie. Veţi primi tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea.
Peşti
O cunoştinţă încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi în jurul dv. Inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta să o contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi cu încredere la vechii prieteni. Cineva din anturajul apropiat vă va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde.