HoroscopBerbec
Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte punctual în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener, deoarece vă va simţi lipsa dacă vă lăsaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.
Taur
E cazul să vă oferiţi câteva clipe de linişte şi relaxare alături de persoana iubită. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta muncă, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine; invitaţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare sau dedicaţi-i week-end-ul. Pe plan profesional veţi avea parte de o realizare.
Gemeni
Creativitatea şi răbdarea de care daţi dovadă în această perioadă vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. Veţi juca rol de mentor, iar asta vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică va fi înlocuită sau condimentată cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.
Rac
Vreţi să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Sunteţi convins că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi tocmai de aceea aveţi de gând să vă faceţi planuri de viitor. Dacă totul merge bine, această perioadă va reprezenta un nou început. La serviciu, cunoştinţele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a rezolva viitoarele situaţii dificile cu care vă veţi confrunta.
Leu
Dacă aveţi de gând să plecaţi la drum, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-ați propus. Mai lăsaţi timp şi pentru odihnă, şi totul va fi bine. Se anunţă o perioadă deosebită pe plan sentimental.
Fecioară
Reuşiţi să vă faceţi simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care vă bucuraţi vă va permite să vă măriţi cercul de prieteni. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, aşa că, dacă aveţi de luat decizii în chestiuni importante, puteţi avea încredere deplină în judecata dv. Aţi putea primi un răspuns favorabil la o cerere mai veche.
Balanţă
Sunteţi ceva mai suspicios, şi nimic nu pare să vă mulţumească. Nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt multe lucruri de făcut, dar munca nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu partenerul vă va interesa în mod special în această perioadă. Dacă veţi da dovadă de răbdare, va fi mai bine pentru toată lumea.
Scorpion
Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant cu cei din jurul dv. şi aţi asculta şi părerile partenerului de viaţă. Colaborările vă vor aduce o mulţime de avantaje săptămâna aceasta. Cheltuielile nu vor fi mari în această perioadă, dar dv. banii nu vi se par niciodată suficienţi.
Săgetător
O persoană cu funcţie vă va aduce la cunoştinţă o veste care vă va pune pe gânduri. Nu veţi fi într-o formă nemaipomenită. Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice şi pe oricine, ceea ce vă va împiedica să realizaţi ce v-aţi propus. Un program echilibrat vă va ajuta să faceţi faţă provocărilor din această săptămână, care nu vor fi puţine. Ar fi bine să evitaţi excesele de orice fel.
Capricorn
Sunteţi dinamic şi dornic să vă implicaţi în activităţi noi, care să vă incite şi să vă dea ocazia să vă puneţi ideile în practică. Din păcate, aveţi tendinţa de a vă încărca prea mult agenda de lucru şi asta poate genera stres şi oboseală. Ar fi de dorit să nu vă lăsaţi dus de val şi să vă feriţi de eforturi exagerate. Puteţi avea încredere în judecata dv., care nu doar o dată v-a scos din situaţii dificile.
Vărsător
Capacitatea de concentrare este maximă, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurt timp eficienţa. Partenerul de viaţă va avea o realizare care se va reflecta şi în bugetul familiei. Mai puţin energic decât în mod obişnuit, ar fi bine să vă găsiţi timp şi pentru odihnă, pentru că este cazul. N-ar fi rău să vă stabiliţi priorităţile, altfel nu veţi realiza mare lucru.
Peşti
Veţi avea de făcut faţă unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Capacităţile mentale vor atinge un maxim la începutul perioadei, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile dintre problemele cu care vă confruntaţi. În familie sunt unele mici probleme, cărora ar trebui să le daţi o mai mare atenţie, altfel ele putându-se agrava.