HoroscopBerbec
Reuşiţi să comunicaţi ceva mai bine cu partenerul de viaţă. Pentru a nu strica acest echilibru, fragil totuşi, ar fi de dorit să evitaţi să-i adresaţi critici. Situaţia financiară va fi ceva mai grea în această săptămână. Colegii nu se vor arăta prea dornici să vă ajute, aşa că ar fi bine să vă bazaţi mai mult pe propriile forţe. Este o perioadă bună pentru a trece la schimbări în domeniul colaborărilor, dar şi pe plan sentimental.
Taur
Va trebui să vă ocupaţi de problemele rămase nerezolvate de mai mult timp. Există posibilitatea unui mic accident, aşa că, pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi entuziasmat de orice informaţie veţi primi. Nu prea reuşiţi să faceţi ce v-aţi propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute.
Gemeni
Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. Este posibil ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă o propunere tentantă. Se anunţă o săptămână plină de evenimente neaşteptate, mai ales din punct de vedere sentimental. Din fericire, surprizele vor fi dintre cele care vă vor face plăcere.
Rac
Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani de la cineva din imediata dv. apropiere. De asemenea, este posibil ca şi partenerul să vă dea un cadou. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi beneficia de sprijinul colegilor. Iniţiativele în plan sentimental vor fi bine primite de persoana iubită.
Leu
În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în cămin, ar fi bine să mai amânaţi acest lucru, mai ales dacă nu staţi prea bine cu banii. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Evitaţi discuţiile în contradictoriu şi, mai ales, fiţi ceva mai conciliant. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune.
Fecioară
Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii în probleme mai delicate. Ar fi bine să amânaţi întâlnirile cu prietenii şi să petreceţi mai mult timp în sânul familiei. Încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai eficient.
Balanţă
În jur aveţi multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel veţi avea surprize mai puţin plăcute. În cazul în care vreţi să întreprindeţi ceva inedit, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur. Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să aveţi discuţii pe această temă cu partenerul de viaţă.
Scorpion
Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme, căci ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute la toate nivelurile. Puţină mişcare în aer liber sau o carte bună vă vor face să vă simţiţi alt om.
Săgetător
În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă, aşa că mai bine amânaţi luarea unei decizii. Partenerul este de acord cu tot ce faceţi.
Capricorn
Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile dv. legate de chestiunile sentimentale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a acţiona pe mai multe planuri. La locul de muncă va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini.
Vărsător
Încercaţi să fiţi mai eficient, deoarece întârzierile ce ar putea să apară în derularea proiectelor dv. vă vor costa mult în viitorul apropiat. Farmecul personal îşi va spune cuvântul şi veţi face o impresie excelentă unor persoane de sex opus. Ocaziile de a face o investiţie profitabilă nu se vor lăsa aşteptate. Evitaţi dialogul în contradictoriu cu şefii. O vizită la prieteni vă poate consolida armonia în cuplu.
Peşti
Traversaţi o perioadă propice punerii în practică a proiectelor pe care le aveţi în plan. Chiar dacă relaţia cu superiorii ierarhici va fi ceva mai tensionată, aceştia sunt gata să vă sprijine atunci când aveţi nevoie. Cu ocazia unui eveniment social, veţi face o bună impresie unei persoane de sex opus. Apelând la diplomaţie, veţi reuşi să evitaţi o ceartă în familie. Financiar, se anunţă vremuri bune.