HoroscopBerbec
În plan afectiv, nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie, să cereţi sfatul persoanei iubite, măcar formal. Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu.
Taur
Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. De asemenea, fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lor în orice situaţie. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri, mai ales financiare.
Gemeni
În cămin se mizează mult pe ajutorul dv. Faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa aşteptate. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi unele dificultăţi. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, până la urmă totul se va rezolva cu ajutorul colegilor.
Rac
Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par să-şi găsească în sfârşit rezolvarea. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea să vă implicaţi în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge armonios, iar cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura. Treceţi printr-o perioadă favorabilă în plan sentimental. În această săptămână aveţi succes în tot ce faceţi.
Leu
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colaboratorii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu atitudinea dv. autoritară. Cineva căruia nu-i sunteţi foarte simpatic încearcă să vă bruieze iniţiativele, dar lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi dv. Fiţi atent la sănătate, deoarece ar putea să apară neplăceri. Se anunţă o perioadă deosebită, cel puţin pe plan sentimental.
Fecioară
Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm și răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat, ci încercaţi să mai trageţi de timp sau să vă sfătuiţi cu partenerul.
Balanţă
În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod mai optimist. Va fi nevoie să faceţi câteva drumuri, pentru a rezolva unele probleme legate de cămin. Simţul practic vă ajută să fiţi apreciat de şefi şi de colegi, în egală măsură.
Scorpion
Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. Aţi putea face câteva drumuri, ocazie cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea fi de ajutor în viitor. Interesul pentru relaţia de cuplu va creşte simţitor în această perioadă. Aţi putea afla o veste interesantă referitoare la activitatea dv. profesională.
Săgetător
V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o situaţie neprevăzută va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. Relaţia cu colegii este departe de a fi mulţumitoare, aşa că nu vă veţi putea baza într-o prea mare măsură pe ajutorul lor. Pregătiţi-vă să rezolvaţi totul de unul singur.
Capricorn
Va fi nevoie să faceţi cheltuieli, fie pentru a cumpăra ceva pentru cămin, fie pentru a vă ajuta un prieten aflat la ananghie. Partenerul vă propune să vă implicaţi mai mult şi în chestiunile de familie. Totuşi, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, deoarece starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp s-ar putea accentua. În prima parte a intervalului sunteţi indispus din cauza unei situaţii apărute la serviciu.
Vărsător
E posibil să câştigaţi nişte bani sau aţi putea primi un cadou de la o cunoştinţă. La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma cea mai bună, rezervaţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dv., pentru că nu toţi cei ce vă înconjoară sunt demni de încredere.
Peşti
Aţi putea rezolva una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie însă la relaţia cu colegii, căci se pare că cineva „vă sapă” cam de multă vreme. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania membrilor familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme în această perioadă.