Horoscop


Berbec

Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta merge suficient de bine pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Taur

Relaţia cu persoana iubită are şanse de a se îmbunătăţi, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. La locul de muncă, veţi avea parte de o sarcină mai dificilă, pe care sunt şanse să o finalizaţi cu bine. În general, relaţia cu colegii vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de serviciu sau de divertisment. În privinţa speculaţiilor financiare, ar fi bine să nu riscaţi nimic.

Gemeni

Veţi munci mult, şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni importante. Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor recunoaşte calităţile şi veţi primi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă.

Rac

Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar nu are de ce să vă deranjeze, căci veţi avea ocazia să vă rezolvaţi şi problemele personale. Puteţi avea mai multă încredere în colegi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, este posibil să vă confruntaţi cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta într-o bună măsură.

Leu

Sunteţi mai agitat decât de obicei şi nu prea aveţi stare pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig. Şi în familie se mizează mult pe ajutorul dv., aşa că veţi face eforturi serioase pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi.

Fecioară

Nemulţumirile dv. sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi satisfăcut. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Mintea vă este plină de idei, dar n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a le pune în practică.

Balanţă

Doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Şi relaţia cu colaboratorii ar putea să vă ridice unele probleme. Acasă aveţi de făcut o mulţime de treburi gospodăreşti, pentru care nu aveţi niciun fel de tragere de inimă.

Scorpion

În familie va fi multă agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi, aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să încercaţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni mult prea importante pentru a merita să le rataţi, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile prioritare. În ceea ce priveşte relaţia cu cei din jur, fiţi cât se poate de precaut.

Săgetător

Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor ridica niciun fel de probleme. Veţi face faţă cu brio cheltuielilor ivite.  

Capricorn

Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci abilităţile de care daţi dovadă vă vor ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Dacă plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, şi totul va fi bine. 

Vărsător

Colaborările v-ar putea aduce unele satisfacţii în plan material, dar va fi nevoie de eforturi mari pentru a o scoate la capăt. Drumurile vă vor avantaja, indiferent că este vorba de chestiuni de serviciu sau personale. În această perioadă, sunteţi mai impulsiv şi riscaţi să aveţi tot felul de neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil, cenzuraţi-vă pornirile critice, care nu vor face decât să vă încurce planurile.

Peşti

La serviciu va fi mare agitaţie, deoarece veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile. Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar trebui să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Dozaţi-vă cu grijă eforturile, fiindcă altfel nu veţi reuşi să vă descurcaţi la nivelul aşteptărilor. S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare, dar nu este cazul să abandonaţi lupta.