Horoscop


Berbec

Săptămâna se anunţă încărcată, căci veţi avea mult de lucru, iar rezolvările pe care le veţi găsi nu se vor dovedi tocmai inspirate. Colaborările v-ar putea ridica şi ele ceva probleme şi, dacă nu veţi acţiona cu diplomaţie, puteţi avea parte de ceva încurcături. De asemenea, este foarte posibil să finalizaţi o activitate pe care aţi început-o în urmă cu ceva timp.  

Taur

Din punct de vedere mental, sunteţi deosebit de eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi întâmpina niciun obstacol dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme legate de viaţa sentimentală, în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, altfel aţi putea avea parte de unele neplăceri la locul de muncă.

Gemeni

Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta. Este posibil ca partenerul să aibă o realizare pe plan profesional, ceea ce va aduce linişte şi stabilitate în cuplu.

Rac

Sunteţi mai dinamic, mai agresiv decât de obicei, dar şi mai împrăştiat. Energia necanalizată corespunzător se va risipi fără să vă aducă vreun avantaj. Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de răbdare şi prudenţă. Fiţi atent la detalii pentru a finaliza totul cât mai eficient. Comunicarea cu partenerul va decurge armonios în această perioadă.

Leu

S-ar putea să aveţi unele probleme financiare, care să nu vă permită să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi dori. Oricum, fiţi atent pe ce cheltuiţi banii. Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi mai mare decât de obicei în această perioadă. Popularitatea în cercul de prieteni va creşte semnificativ şi veţi fi în centrul atenţiei. Profesional, se anunţă o reuşită.

Fecioară

Sunteţi vioi şi plin de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice. Şi chestiunile domestice vă vor consuma ceva mai mult timp decât în mod obişnuit.  

Balanţă

Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor crea niciun fel de probleme, pe niciun plan.

Scorpion

Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, ceea ce va aduce o creştere a popularităţii dv. Cineva încearcă să vă facă rău, aşa că fiţi atent şi, mai ales, nu vă încredeţi în orice zâmbet amabil. Farmecul personal vă permite să vă îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul de viaţă, dar n-ar fi exclus nici ca o persoană să fie interesată de dv. Financiar, staţi foarte bine.

Săgetător

Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent, căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. Veţi primi nişte bani de la o rudă, cărora le veţi găsi repede o utilizare. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o, însă eficienţa de care daţi dovadă vă va permite să le finalizaţi cu rapiditate.

Capricorn

Împreună cu prietenii, aţi putea pune la cale o activitate la care să participe mai multă lume. Nu este cazul să fiţi stresat, pentru că lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. De energie nu duceţi lipsă, aşa că nu este o problemă dacă aveţi de gând să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită şi, în plus, veţi beneficia de sprijinul partenerului. Dificultăţile din relaţiile de la serviciu vă vor afecta, parţial, randamentul.

Vărsător

V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a intervalului s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale. Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dv. S-ar putea să nu reuşiţi să finalizaţi un proiect la care aţi muncit mult în ultimele zile.   

Peşti

În familie va fi agitaţie şi nu veţi putea să vă relaxaţi aşa cum v-aţi propus. Nu este cazul să aveţi discuţii lămuritoare, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Sunteţi implicat în chestiuni importante, aşa că încercaţi să vă canalizaţi energia spre activităţile pe care le consideraţi prioritare. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că evitaţi-le!