Horoscop


Berbec

Din punct de vedere financiar, veţi avea unele avantaje. Este posibil să aveţi parte de un câştig datorită unei activităţi intelectuale pe care aţi finalizat-o, sau unei decizii inspirate pe care aţi luat-o mai demult. Dorinţa de a face ceva mai deosebit nu se va putea concretiza aşa cum vă doriţi. Pentru tot ce v-aţi pus în plan este nevoie de un efort mai mare decât vă imaginaţi.

Taur

Partenerul de viaţă vă va fi de un real folos în cazul în care veţi dori să rezolvaţi o problemă de natură profesională. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţă, deoarece în scurt timp s-ar putea dovedi că aţi comis o greşeală. Unul din planurile mai vechi ar putea fi pus în practică, cu condiţia să acceptaţi sfaturile celor din jur. Sunt posibile discuţii în contradictoriu cu şefii.

Gemeni

De energie nu duceţi lipsă, dar sunteţi cam împrăştiat şi nu reuşiţi să o folosiţi în mod eficient. Doriţi să faceţi prea multe lucruri odată şi riscul este să nu rezolvaţi mai nimic. O informaţie pe care o veţi primi, folosită corespunzător, s-ar putea transforma în bani lichizi. Activităţile de colaborare se vor dovedi avantajoase. Vă sfătuim să nu neglijaţi viaţa de familie.

Rac

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte, mai ales că partenerul de viaţă are nevoie de sprijinul dv.

Leu

Comentariile stârnite de deciziile luate de dv. sunt acide şi provocatoare. Încercarea de a fi păcălit se termină oarecum tragic pentru cei care încearcă aşa ceva, prin ruperea relaţiilor păgubitoare, chiar dacă în acestea sunt implicate rude. Veţi avea nevoie de mai multă odihnă la sfârşitul săptămânii, pentru că oboseala acumulată în ultima perioadă nu mai poate fi trecută cu vederea.

Fecioară

Nemulţumirile, îndârjirile şi dorinţa de a rupe relaţiile amicale dispar ca şi cum n-ar fi existat vreodată. Dacă trebuie să daţi un examen important în acest interval, aveţi şi mult noroc, dar vă puteţi baza cu încredere şi pe propriile cunoştinţe. Dacă sunteţi născut în a doua decadă a zodiei, există riscul destul de mare de a fi ţinta unor crize de gelozie venite din partea partenerului de viaţă.

Balanţă

Relaţia cu un vechi prieten va reveni în atenţia dv. Cheltuielile vor fi destul de mari, dar puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Dacă veţi începe un nou proiect, nu vă grăbiţi, pentru că altfel s-ar putea să constataţi că aţi făcut o greşeală. N-ar fi exclus să fiţi obligat să faceţi un drum pe care, de fapt, nu îl doreaţi. Pentru binele dv., încercaţi să nu neglijaţi odihna.

Scorpion

Din punct de vedere mental, funcţionaţi deosebit de eficient. Aţi putea participa la o activitate socială, ocazie cu care veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă. Pentru a vă rezolva problemele din cămin sau cele familiale va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce vă va obosi. Încercaţi să vă găsiţi ceva timp pentru o activitate care implică şi partenerul, şi vă veţi simţi mult mai bine.

Săgetător

Relaţia cu persoana iubită este într-un echilibru instabil şi faceţi eforturi pentru a o menţine pe linia de plutire. Veţi avea însă ocazia să vă consolidaţi relaţia cu ea, dar n-ar fi exclus nici să cunoaşteţi pe cineva de care să vă legaţi afectiv. În colectiv există unele nemulţumiri. Puteţi aplana eventualele conflicte, dacă daţi dovadă de calm şi multă diplomaţie.

Capricorn

Energic, hotărât, foarte determinat, veţi fi ceva mai irascibil în această săptămână, din cauza cheltuielilor de care parcă nu mai puteţi scăpa. Aveţi mare grijă: există riscul să pierdeţi nişte bani sau acte referitoare la bani. Nu cedaţi la rugăminţile celor care vor să vă atragă într-un fel de cursă amoroasă. Veţi încerca să scăpaţi de tot ceea ce vă împovărează, inclusiv de unele relaţii sentimentale.

Vărsător

Aveţi tendinţa de a vă apăra excesiv drepturile, de a face gesturi radicale. Din punct de vedere financiar, înregistraţi un cumul, sau mai bine-zis un vârf de încasări, care va fi însoţit, din păcate, de o mulţime de plăţi suplimentare. Pe plan profesional, poziţia dv. în colectivul din care faceţi parte se îmbunătăţeşte vizibil spre sfârşitul intervalului şi apar posibilităţi reale de consolidare a ei.

Peşti

Contrastele pe care le observaţi în comportamentul celor din colectiv vă vor obliga să luaţi decizii corecte în ceea ce priveşte profesia. Aveţi tendinţa de a vă critica mai tot timpul partenerul, fiind convins că este ceva în neregulă cu comportamentul lui din ultima vreme. Din fericire, sfârşitul intervalului va aduce un deznodământ pozitiv al evenimentelor petrecute în relaţia de cuplu.