Horoscop


Berbec

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, e posibil să vă doriţi o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările care vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări. Aveţi şanse să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul.

Taur

Fiţi alături de partener, pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele de orice fel nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate toate informațiile care țin de latura profesională a vieții dv. şi nu vă hazardați în inițiative de al căror rezultat nu sunteți sigur. Începeţi o lucrare de pe urma căreia puteţi câştiga bine.

Gemeni

În cămin se mizează mult pe ajutorul dv. Faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa aşteptate. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi unele dificultăţi. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, până la urmă totul se va rezolva cu ajutorul colegilor.

Rac

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par să-şi găsească în sfârşit rezolvarea. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea să vă implicaţi în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge armonios, iar cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura. Treceţi printr-o perioadă favorabilă în plan sentimental. În această săptămână aveţi succes în tot ce faceţi.

Leu

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile cu cei din jur.

Fecioară

Sunteţi mai agitat decât de obicei şi nu prea aveţi stare pentru nimic. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în activităţi riscante. Sunt o mulţime de lucruri de făcut, dar, cum munciţi cu plăcere, efortul nu vă va obosi. Este posibil ca o activitate începută de mai mult timp să necesite un efort suplimentar. Relaţia cu persoana iubită vă va interesa în mod special. Pe plan social, aveţi satisfacţii neaşteptate.

Balanţă

Nevoia de comunicare cu partenerul va fi mare, dar nu veţi reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă puteţi avea unele realizări, cu condiţia să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. S-ar putea să aveți unele discuții cu colegii, dar până la urmă raţiunea va învinge.   

Scorpion

Energia fizică şi mentală de care daţi dovadă vă susţin, permiţându-vă să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fiţi nevoit să finalizaţi în scurt timp o lucrare dificilă. În această conjunctură, ar fi bine să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi.  Aveţi ocazia să intraţi într-o colaborare, dar ideal ar fi să nu forţaţi lucrurile.      

Săgetător

Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, ceea ce ar putea genera reproşuri din partea partenerului de viață. Mare atenţie şi la bani, deoarece şi din această zonă ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută. În cazul în care aveţi de pus la punct unele acte, va trebui să fiţi cât se poate de atent. Inteligenţa vă permite să luaţi decizii inspirate.

Capricorn

Veţi avea de făcut o mulţime de lucruri în domenii dintre cele mai diverse. Iniţiativele se vor bucura de succes, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă răbdare. Evitaţi cu orice chip să vă implicaţi în activităţi cu un grad mare de risc, deoarece există pericolul să suferiţi un mic eşec. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi. Sunteţi tulburat de sentimente contradictorii.

Vărsător

Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă domoliţi agresivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare, iar dv., care i-aţi fost mereu alături, aveţi un merit important. Chiar dacă aveţi probleme de rezolvat, nu vă neglijaţi sănătatea.

Peşti

Energia va fi la limita superioară, dar veţi întâmpina unele dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea face să vă certaţi cu cineva. Alături de partenerul de viaţă veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane din anturaj.