Horoscop


Berbec

N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii şi să vă faceţi un control de rutină. Veţi avea parte de o săptămână extrem de agitată, cu evenimente care vă vor ţine cu sufletul la gură, chiar dacă unele nu vă vor privi personal. Iniţiativele din această perioadă se vor bucura de aprecierea celor din jur, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la rezultate spectaculoase.

Taur

Interesul pentru chestiunile materiale va creşte simţitor în această perioadă, când vi se va oferi ocazia să faceţi o investiţie tentantă. Totuşi, nu este momentul să vă asumaţi riscuri. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare, poate nu sunt inspirate, aşa că nu vă grăbiţi să le puneţi în practică.

Gemeni

În cămin vă veţi confrunta cu situaţii de tot felul, dar modul în care veţi rezolva problemele apărute va face o bună impresie. Capacitatea de comunicare atinge limita superioară şi vă permite să obţineţi o aprobare sau o promisiune pentru a rezolva o problemă care nu vă dă pace de mai mult timp. În plan sentimental, lucrurile nu stau aşa cum vă doriţi, dar nici nu este momentul să luaţi o decizie în acest sens.

Rac

Este foarte posibil să plecaţi la drum, ceea ce va fi o bună ocazie să folosiţi în mod eficient surplusul de energie de care dispuneţi. Vi se va face o propunere pentru o colaborare deosebit de interesantă, dar nu este sigur că totul e chiar aşa cum se prezintă la prima vedere. Nu este un moment favorabil pentru a semna acte sau documente oficiale. Sunteţi foarte prins, dar nu se poate să nu găsiţi şi timp pentru odihnă.

Leu

Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă informaţii interesante, care v-ar putea fi de folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Aveţi răbdare, căci nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată. 


Fecioară

Ca de obicei, veţi munci mult pentru a face faţă tuturor cerinţelor, dar veţi fi dezamăgit, căci va trebui să mai aşteptaţi până ce vor apărea şi rezultatele. Dacă aveţi de gând să faceţi un compromis, fiţi foarte atent la condiţiile care vi se pun, pentru a nu cădea în capcană. În timpul liber veţi putea pleca la drum, cu familia sau cu prietenii, ceea ce vă va ajuta să vă mai relaxaţi.

Balanţă

În cazul în care cineva din familie are probleme de sănătate, în această perioadă ele s-ar putea atenua sau chiar rezolva. Capacitatea de concentrare este minimă, deci feriţi-vă să luaţi decizii importante. Veţi primi o informaţie pe care este bine să o stocaţi în memorie. În această perioadă, tot ce faceţi va trebui pus sub semnul prudenţei. Se pare că aveţi probleme pe plan sentimental şi deveniţi irascibil.

Scorpion

O reuniune de familie este pe primul plan, căci se vor discuta probleme de interes comun. Evitaţi să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece sunt posibile accidente de tot felul. Oricum, ocoliţi reacţiile bruşte, care v-ar putea deteriora destul de grav relaţiile cu cei din jur. O dispută cu o persoană din anturaj va scoate în evidenţă stresul cu care vă confruntaţi în ultimul timp.

Săgetător

S-ar putea să fiţi nevoit să luaţi o decizie dificilă cu privire la o colaborare. Sfaturile unei persoane cu experienţă vă ajută să înţelegeţi că avantajele financiare nu justifică sacrificiile pe care le-aţi face. De aceea, cel mai bine ar fi ca în această perioadă să evitaţi să vă implicaţi în chestiuni legate de bani. Popularitatea dv. va creşte simţitor, dar nu este cazul să vă lăsaţi dus de val şi să faceţi schimbări de anvergură.

Capricorn

Vă daţi seama că cineva din anturaj vă invidiază, dar trebuie să aveţi mare grijă cum controlaţi lucrurile. Nu este recomandat să provocaţi o discuţie în contradictoriu, ci trebuie să faceţi totul cu subtilitate. Ar fi bine să vă implicaţi în activităţi practice, care vă vor permite să vă consumaţi în mod eficient energia de care dispuneţi. Încercaţi să fiţi cât se poate de ponderat în manifestări.

Vărsător

În această săptămână se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă place ceva, nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea dv. în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine.

Peşti

Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă, aşa că mai bine amânaţi luarea unei decizii.