Horoscop


Berbec

Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, e posibil să vă doriţi o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările ce vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va înregistra schimbări. Aveţi şanse să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul.

Taur

Fiţi alături de partener, pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele de orice fel nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate toate informațiile care țin de latura profesională a vieții dv. şi nu vă hazardați în inițiative de al căror rezultat nu sunteți sigur. Începeţi o lucrare de pe urma căreia puteţi câştiga bine.

Gemeni

Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ceea ce v-aţi propus, dar orice exces vă dăunează. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată, ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine, în favoarea dv.

Rac

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă şi placă. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu sunteţi sigur că vi le puteţi permite.  

Leu

Entuziasmul este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Ar fi de dorit să nu faceţi excese de niciun fel, deoarece acestea v-ar putea crea o stare de oboseală şi de agitaţie spre sfârşitul intervalului. Veți primi răspuns la o solicitare mai veche.

Fecioară

Starea generală este bună, totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care munca să fie îmbinată cu relaxarea. Temperaţi-vă dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ.

Balanţă

Veţi avea o mulţime de controverse cu cei din anturaj, dar acestea se vor finaliza într-un mod care vă favorizează. N-ar fi exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă de serviciu care îl indispune. Sensibilitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă va da posibilitatea de a vă consolida relaţia de cuplu. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va ajuta în viitor.

Scorpion

Relaţia cu partenerul evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi, cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate relaxantă. Aveţi succes în plan profesional și câştigaţi încrederea şefilor.

Săgetător

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului. Sunteţi stresat din cauza unor probleme de serviciu. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin satisfăcător. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu e exclus să vă păcălească cineva.

Vărsător

Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor, căci partenerul vă sprijină în tot ce doriţi să întreprindeţi. Relaţiile cu persoanele mai în vârstă nu vă sunt favorabile, aşa că, pe cât posibil, evitaţi-le! Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o realizare, însă nu trebuie să vă aşteptaţi la un câştig spectaculos. Fiţi prudent dacă totuşi faceţi comentarii de faţă cu necunoscuţi.

Peşti

Chiar la începutul intervalului e posibil să primiţi o informaţie care vă va ridica multe semne de întrebare, dar nu este momentul să reacţionaţi. Câştigul pe care îl aşteptaţi va întârzia o bună bucată de vreme. Nu insistaţi, căci nu veţi reuşi decât să vă enervaţi fără rost. Cel mai bine ar fi să vă dedicaţi timpul liber activităţilor relaxante. Partenerul de viaţă vă va aduce la cunoştinţă o realizare pe care n-ar fi rău să o sărbătoriţi.