Horoscop


Berbec

Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate şi în activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi colegii. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă. Aveţi o realizare și în plan profesional.

Taur

Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai multă vreme. S-ar putea ca la începutul intervalului să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie. Profitaţi de această conjunctură favorabilă şi petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o promisiune tentantă.

Gemeni

În cămin se mizează mult pe ajutorul dv. Faceţi un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi. Deşi vor fi tentaţii mari, ar fi bine să nu vă aventuraţi în speculaţii financiare, mai ales că ocaziile de a câştiga bani nu se vor lăsa aşteptate. La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă totul se va rezolva cu ajutorul colegilor.

Rac

Problemele cu care v-aţi confruntat până acum par să-şi găsească rezolvările căutate. Conjunctura vă favorizează, dându-vă posibilitatea să vă implicaţi în colaborări rentabile. Comunicarea cu cei din jur decurge armonios, iar cineva din familie vă va aduce o veste care vă va bucura. Treceţi printr-o perioadă favorabilă în plan sentimental. În această săptămână aveţi succes în tot ce faceţi.

Leu

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. N-ar fi exclus nici să fiţi nevoit să plecaţi la un drum de pe urma căruia să obţineţi beneficii. Vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că sunteţi mai sensibil în această perioadă, şi nu exageraţi.    

Fecioară

Aţi putea face unele mici schimbări în cămin, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi actele pentru o colaborare pe care o aveaţi în plan de ceva vreme. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă, care s-ar putea simţi neglijat.  

Balanţă

Şansele de a avea realizări la locul de muncă sunt mari, dar sunt condiţionate de conştiinciozitate. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere. Este posibil să primiţi o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizaţi pe toate feţele înainte de a da un răspuns. Nu vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dv. să se vadă imediat.

Scorpion

Relaţia cu cei din familie va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive. În schimb, cea cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiind de partea dv. în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat în această perioadă.

Săgetător

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, iar faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Activităţile intelectuale vă favorizează. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi tensionată în această perioadă. Ar fi bine să evitaţi discuţiile de orice fel, în acest context problemele putându-se agrava.

Capricorn

Cheltuielile sunt destul de mari în această perioadă, dar, cum şansa este de partea dv., reuşiţi să vă descurcaţi cu bine. Este posibil să apară unele noutăţi la locul de muncă, dar pe dv. nu vă vor afecta în niciun fel. O cunoștință mai veche v-ar putea face o ofertă care să vă tenteze. Totuşi, ar fi bine să vă gândiţi de două ori înainte de a lua o hotărâre. Partenerul de viață vă sprijină necondiționat.

Vărsător

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber. N-ar fi exclus să primiţi un cadou de la o cunoştinţă apropiată.

Peşti

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi, totuşi, să fiţi atent la ceea ce spuneţi, mai ales în familie, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.