Horoscop


Berbec
Pretenţiile dv. sunt exagerate, şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp. Începeţi o serie de schimbări în cămin.
Taur
În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de ceea ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Puteţi să vă faceţi liniştit planuri de viitor.
Gemeni
Intenţionaţi să vă asumaţi mai multe responsabilităţi la serviciu, dar vă temeţi că şefii nu vor fi de acord. Trebuie să încercaţi să fiţi cât mai diplomat posibil pentru a reuşi să vă faceţi foarte bine înţeles. În plan sentimental, lucrurile decurg cum nu se poate mai bine. Relaţiile cu colegii de serviciu se anunţă tensionate, dar în niciun caz nu trebuie să daţi amploare discuţiilor în contradictoriu.
Rac
Şefii vă apreciază, dar să nu vă aşteptaţi la felicitări din partea colegilor, cărora este posibil să nu le fie pe plac faptul că vă descurcaţi foarte bine. În relaţia de cuplu nu este momentul să spuneţi chiar tot ce gândiţi, pentru că aţi putea strica anumite lucruri. Este o perioadă în care nu trebuie să vă suprasolicitaţi, ci să vă găsiţi mai mult timp pentru odihnă. Unul din proiectele mai vechi ar putea prinde contur.
Leu
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colaboratorii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu atitudinea dv. autoritară. Cineva căruia nu-i sunteţi foarte simpatic încearcă să vă bruieze iniţiativele, dar lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi dv. Fiţi atent la sănătate, deoarece ar putea să apară neplăceri. Se anunţă o perioadă deosebită, cel puţin pe plan sentimental.
Fecioară
Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm și răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat, ci încercaţi să mai trageţi de timp sau să vă sfătuiţi cu partenerul.
Balanţă
Aveţi spor în treburile gospodăreşti, aşa că vă va rămâne timp şi pentru ceva relaxare. Prezenţa dv. nu va trece neobservată la o reuniune. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea discuţii cu superiorii. Tot la serviciu, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar, dar vă veţi reveni repede.
Scorpion
Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, dar într-un domeniu la care vă pricepeţi. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.
Săgetător
V-aţi făcut o mulţime de planuri pentru timpul liber, dar o situaţie neprevăzută va da totul peste cap. La serviciu nu vă este câtuşi de puţin uşor, căci vă confruntaţi cu o situaţie dificilă. Relaţia cu colegii este departe de a fi mulţumitoare, aşa că nu vă veţi putea baza într-o prea mare măsură pe ajutorul lor. Pregătiţi-vă să rezolvaţi totul de unul singur.
Capricorn
Va fi nevoie să faceţi cheltuieli, fie pentru a cumpăra ceva pentru cămin, fie pentru a vă ajuta un prieten aflat la ananghie. Partenerul vă propune să vă implicaţi mai mult şi în chestiunile de familie. Totuşi, nu este cazul să vă suprasolicitaţi, deoarece starea de agitaţie ce vă caracterizează în ultimul timp s-ar putea accentua. În prima parte a intervalului sunteţi indispus din cauza unei decizii luate de şefii dv.
Vărsător
Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă domoliţi agresivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare, iar dv., care i-aţi fost mereu alături, aveţi un merit important. Chiar dacă aveţi probleme de rezolvat, nu vă neglijaţi sănătatea.
Peşti
Energia va fi la limita superioară, dar veţi avea unele dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea determina să vă certaţi cu cineva. Alături de partenerul de viaţă veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane din anturaj.