Horoscop


Berbec

Activităţile practice vă vor ajuta să vă folosiţi în mod eficient energia, ceea ce vă va aduce un plus de încredere, de siguranţă. De asemenea, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o sarcină de serviciu, dar acest lucru vă va costa un efort suplimentar. Este posibil ca o persoană din cercul de prieteni să vă solicite ajutorul. Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire.

Taur

Aţi putea face unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă o propunere interesantă, dar nu vă grăbiţi să o acceptaţi. Relaţia cu prietenii vă preocupă în mod special în această perioadă. Fiţi cât se poate de atent, deoarece din cauza unor neglijenţe verbale aţi putea avea neplăceri în relaţia de cuplu.

Gemeni

Veţi munci mult, şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni importante. Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor recunoaşte calităţile şi veţi primi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă.

Rac

Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile celor din anturajul de la serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar nu are de ce să vă deranjeze, căci veţi avea ocazia să vă rezolvaţi şi problemele personale. Puteţi avea mai multă încredere în colegi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie, este posibil să vă confruntaţi cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta într-o bună măsură.

Leu

Aveţi unele controverse cu rudele apropiate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. O discuţie cu colegii vă va aduce la cunoştinţă informaţii interesante, care v-ar putea fi de folos în viitorul apropiat. Fiţi prudent, căci orice cuvânt vă este judecat şi analizat. Aveţi răbdare, căci nu este un moment favorabil pentru a vă implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată.
Fecioară

Ca de obicei, veţi munci mult pentru a face faţă tuturor cerinţelor, dar veţi fi dezamăgit, căci va trebui să mai aşteptaţi până ce vor apărea şi rezultatele. Dacă aveţi de gând să luaţi bani cu împrumut, şansa vă va surâde, cu condiţia să fiţi foarte atent la condiţiile care vi se pun. În timpul liber veţi putea pleca la drum, cu familia sau cu prietenii, ceea ce vă va ajuta să vă mai relaxaţi.     

Balanţă

S-ar putea să aveţi probleme la serviciu din cauza zvonurilor lansate de un coleg. Lucrurile se vor rezolva repede, dacă veţi ști cum să reacţionaţi. În a doua jumătate a intervalului se întrezăresc unele discuţii pe teme financiare cu membrii familiei, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un acord. În week-end vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă, şi este momentul să îi arătaţi cât de mult contează în viaţa dv.

Scorpion

Intuiţia vă ajută să aflaţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de dv. Trebuie să fiţi pregătit să ieşiţi din anumite situaţii neplăcute, care pot apărea în orice moment. Temperaţi-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvaţi nimic certându-vă cu toată lumea. Chestiunile gospodăreşti nu vă vor da posibilitatea să vă petreceţi suficient timp cu partenerul de viaţă.

Săgetător

Inteligenţa vie şi spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi aprecierea şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate de mai mare anvergură, înarmaţi-vă cu răbdare.

Capricorn

Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase. În această perioadă va trebui să vă ocupaţi de treburile gospodăreşti rămase nerezolvate de mai mult timp. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură. Se pare că sunteţi indispus şi aveţi dificultăţi de comunicare.

Vărsător

Un colaborator se poate împotrivi proiectelor dv. Nu încercaţi să forţaţi nota, pentru că nu veţi reuşi decât să escaladaţi tensiunea şi, oricum, lucrurile se vor rezolva mai repede decât vă imaginaţi. Relaţia bună cu persoana iubită vă ajută să vă relaxaţi şi să uitaţi de aceste mici neplăceri. Proiectele pe care le veţi face împreună se vor dovedi deosebit de inspirate în viitorul apropiat.

Peşti

Nu aveţi o stare nemaipomenită şi parcă nimic nu vă mulţumeşte. Aţi face bine să ieşiţi la sfârşitul săptămânii, pentru a vă încărca bateriile consumate în ultimele zile. Este foarte posibil ca o cunoştinţă apropiată să vă ofere sprijinul pentru a vă pune în practică un proiect de care aproape că aţi uitat. Financiar, staţi foarte bine, dar asta nu înseamnă că trebuie neapărat să aruncaţi cu banii pe fereastră.