Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci veţi fi deosebit de eficient. Aţi putea obţine realizări în activităţi comerciale sau artistice. O vizită în week-end vă va face plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie. S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei colaborări care nu merge conform aşteptărilor.

Taur

Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Gemeni

Veţi munci destul de mult şi vă va deranja faptul că şefii nu par să vă observe meritele. Relaţia cu colegii este bună, şi faptul că puteţi miza pe sprijinul lor vă face să vă implicaţi în chestiuni deosebite. Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor recunoaşte calităţile şi veţi primi propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă.

Rac

Daţi dovadă de mai multă conştiinciozitate decât în mod obişnuit, ceea ce va atrage aprecierile colegilor de serviciu. De drumuri nu veţi scăpa, dar asta nu are de ce să vă deranjeze, căci veţi avea ocazia să rezolvaţi şi unele probleme personale. Puteţi avea mai multă încredere în colegi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil să vă confruntaţi cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta într-o bună măsură.

Leu

Luaţi decizii inspirate, care vă asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile sentimentale. Aveţi idei bune, care vă vor schimba viitorul. În week-end, mergeţi într-o vizită la prieteni. Ar fi bine să nu neglijaţi odihna. Toată perioada sunteţi plin de energie şi aveţi succes în orice întreprindeți. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului.

Fecioară

Vă hotărâţi să faceţi nişte drumuri, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Puteţi să vă ocupaţi de aspectele financiare, dar ar fi indicat să evitaţi speculaţiile. Dacă aveţi de luat decizii importante, vă puteţi baza pe intuiţie. La sfârşitul intervalului, vă loviţi de o problemă sentimentală despre care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate.

Balanţă

În general, activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor agitaţia cotidiană, ce pare a nu se mai termina. Veţi avea o discuţie cu un prieten apropiat, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Aveţi nevoie de timp pentru a vă pune gândurile în ordine. Spre sfârşitul intervalului, e posibil să deveniți irascibil, riscând să stricaţi relaţiile cu colaboratorii.

Scorpion

Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ar fi rău să vă rezervaţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă niciun motiv să vă impacientaţi, căci aveţi timp suficient la dispoziţie.

Săgetător

Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, dar până la urmă veţi reuşi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele. La serviciu veţi munci mult, şi din acest motiv nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare care vor asigura consolidarea bugetului comun. Reuşiţi să faceţi schimbări în cămin, care vă vor îmbunătăţi mult confortul.

Capricorn

Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a intra în conflict cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct unele chestiuni de interes comun. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa de a câştiga bani există, dar ea este legată de drumuri și eforturi susținute.

Vărsător

Dacă doriţi să vă impuneţi punctul de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi să o luaţi mai pe ocolite. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţiile şi altă dată. Cineva din anturajul apropiat vă va cere o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune mai delicată. Dorinţa de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare.

Peşti

În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, ar fi bine ca mai întâi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu încercaţi să insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii obositoare, fără niciun rezultat. Situaţia financiară nu vă va ridica probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărăturile pe care le aveţi în plan.