Horoscop


Berbec

În societate veţi fi nemaipomeniţi, plini de farmec, şi veţi reuşi să obţineţi un sprijin valoros. Puteţi începe unele colaborări care vă vor ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Veţi oscila între o schimbare totală în relaţia de cuplu şi dorinţa de a nu renunţa la vechile obiceiuri şi la confortul psihologic într-un mod brutal. Extrem de entuziast şi dinamic, veţi şti cum să-i faceţi pe toţi cei din jur să acţioneze.

Taur

Veţi reuşi mult mai uşor să vă exprimaţi sentimentele, ceea ce va provoca o evoluţie favorabilă în relaţiile cu cei pe care îi iubiţi. Vă veţi bucura de o sănătate de fier. Tot ceea ce veţi întreprinde va avea succes. La locul de muncă puteţi obţine sprijinul de care aveţi nevoie, o poziţie privilegiată sau responsabilităţi sporite. În familie, veţi reuşi să vă impuneţi fără ca nimeni să observe acest lucru.

Gemeni

Veţi obţine succese remarcabile în activitatea profesională, care totuşi vă vor complica viaţa de familie. Încercaţi să rezolvaţi definitiv anumite probleme care vă tulbură atmosfera de acasă. De data aceasta, investiţiile pe termen lung se vor dovedi profitabile. N-ar fi exclus să aveţi o controversă cu cineva din anturajul apropiat, care vă va afecta, trecător, starea psihică.

Rac

În plan profesional, eforturile dv. se vor bucura de succes şi veţi primi sprijinul unor persoane cu funcţie. Lucrurile se vor îmbunătăţi în viaţa socială şi mai ales pe plan material. Atmosfera creată de unii colegi vă va pune răbdarea la grea încercare. Relaţia de cuplu va fi expusă unor perioade de suişuri şi coborâşuri; veţi fi foarte romantic, deşi veţi încerca să daţi impresia că nu este aşa.

Leu

Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveaţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde, cu condiţia să daţi dovadă de calm şi răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat; încercaţi să mai trageţi de timp, eventual sfătuiţi-vă cu partenerul.

Fecioară

Vi se va face o propunere pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că aceasta v-ar putea aduce ceva câştiguri, dar trebie să ţineţi cont şi de riscuri. Partenerul va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a intervalului. Sunteţi epuizat şi de aceea s-ar putea să nu prea aveţi chef de treabă.

Balanţă

Este posibil să faceţi unele schimbări pe care le aveaţi în plan de mai mult timp. De asemenea, aţi putea purta negocieri în care veţi da dovadă de inspiraţie. Starea sănătăţii dv. se va îmbunătăţi în această perioadă. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, eforturile pe care le veţi face vor fi apreciate de întregul anturaj. Persoana iubită vă este alături în tot ce întreprindeţi.

Scorpion

În această perioadă ar fi bine să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii; neglijenţele v-ar putea costa mult, într-un viitor nu prea îndepărtat. Veţi primi o sumă de bani pe care aţi putea-o utiliza pentru a vă satisface un moft sau poate veţi avea un câştig oarecum neaşteptat. Nu este cazul să vă implicaţi în mai multe activităţi odată, pentru că s-ar putea să nu finalizaţi nici una.

Săgetator 

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce vă va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. În această perioadă ar fi bine să acordaţi ceva mai multă atenţie partenerului şi căminului.

Capricorn 

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dv. psihică este destul de bună, mai ales că partenerul vă sprijină în tot ce faceţi.

Vărsător 

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar, într-un astfel de context, aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu persoana iubită ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Peşti 

Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu colegii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora. Iniţiativele dv. în ceea ce priveşte căminul vor fi apreciate de partenerul de viaţă.