Horoscop


Berbec

Săptămâna se anunţă încărcată, căci veţi avea mult de lucru, iar rezolvările pe care le veţi găsi nu se vor dovedi tocmai inspirate. Colaborările v-ar putea ridica şi ele ceva probleme şi, dacă nu veţi acţiona cu diplomaţie, puteţi avea parte de ceva încurcături. De asemenea, este foarte posibil să finalizaţi o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp.  

Taur

Din punct de vedere mental, sunteţi deosebit de eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi întâmpina niciun obstacol dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme legate de viaţa sentimentală, în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, altfel aţi putea avea parte de unele neplăceri la locul de muncă.

Gemeni

Vă bucuraţi de o perioadă bună, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel social. În schimb, ar fi bine să fiţi prudent la serviciu şi în colaborări, pentru că nu aveţi cea mai bună stare pentru a lua decizii importante. Este posibil să aveţi mici probleme cu banii, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă veţi găsi o cale prin care să vă echilibraţi bugetul.

Rac

Se anunţă o săptămână cu mari satisfacţii în societate şi pe plan financiar, iar uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu persoanele din anturaj. Colaborările se pare că merg din plin, iar relaţiile cu colegii sunt bune. Vă reîntâlniţi cu un prieten vechi, cu care faceţi planuri de viitor. Din punct de vedere sentimental, sunteţi nemulţumit, dar situaţia se va îmbunătăţi.

Leu

Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi momentul. Nu este cazul să vă lansaţi în noi activităţi; ar fi bine dacă v-aţi ocupa mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. Evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la complicaţii digestive. În această perioadă puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche, care a revenit în actualitate.

Fecioară

Vă aşteaptă o săptămână destul de bună, căci, orice veţi încerca, veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O plimbare cu persoana iubită v-ar putea ajuta să uitaţi aceste mici neplăceri. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale în aceste zile.   

Balanţă

Inspiraţia de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme apărute în ultimul timp. Veţi avea unele discuţii cu prietenii şi ar fi bine să ascultaţi sfaturile lor. Unele activităţi pe care le-aţi considerat finalizate se vor dovedi a nu fi întru totul aşa, şi va trebui să reveniţi asupra lor. Puteţi spera la o îmbunătăţire a situaţiei financiare, în special în a doua parte a intervalului.

Scorpion

În familie va fi multă agitaţie din cauza unor probleme apărute pe neaşteptate. Nu vă feriţi să vă expuneţi ideile, deoarece se pare că veţi avea succes. Se vor înregistra o serie de cheltuieli în compania prietenilor, dar, din fericire, nu are de ce să vă sperie acest lucru, pentru că veţi avea şi ceva câştiguri. Va trebui să fiţi mai atent la serviciu, deoarece un şef vă urmăreşte toate mişcările.

Săgetător

Vă agitaţi mai mult decât în mod obişnuit, ceea ce vă oboseşte şi vă dă senzaţia că exageraţi. Aţi putea să întreprindeţi ceva nou, dar ar fi bine să o luaţi mai încetişor, cel puţin deocamdată. Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vă doriţi şi ar fi bine să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Dacă vi se vor da sarcini noi, ar fi bine să nu comentaţi, fiindcă cineva e cu ochii pe dv.

Capricorn

În această perioadă veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient de energia de care dispuneţi. Mintea vă este limpede şi veţi şti exact ce soluţie să propuneţi pentru oricare din situaţiile cu care vă veţi confrunta în acest interval. Totuşi, orice lucru făcut fără o matură chibzuinţă v-ar putea aduce neplăceri. Veniturile vor fi confortabile, mai ales datorită colaborărilor în care sunteţi implicat.

Vărsător

În familie, vor fi câteva evenimente care vă vor acapara toate gândurile şi energiile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în cămin, veţi primi sprijinul prietenilor, dar familia se va dovedi ceva mai conservatoare. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci în scurt timp vi se va da mână liberă. Nu luaţi decizii pripite în plan financiar.

 Peşti

Relaţia cu partenerul nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aţi fi mai înţelegător, ar fi mai bine pentru toată lumea. Orice controversă poate genera o adevărată furtună în viaţa dv. sentimentală. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs manifestărilor de gelozie, care nu ar face altceva decât să vă accentueze starea de nelinişte. Relaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora.