Horoscop


Berbec

Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber o veţi dedica partenerului. N-ar fi exclus să produceţi o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea unei colaborări rentabile pentru toată lumea.

Taur

Dacă doriţi să plecaţi la drum, atenţie, căci vă puteţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine. Veţi avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă o să vă stăpâniţi tendinţa de a vă impune punctele de vedere, dacă veţi reuşi să daţi dovadă de diplomaţie, îi veţi convinge pe cei din colectiv să vă susţină inițiativele.

Gemeni

Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai puţin obişnuite, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât aţi putea crede. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi, dacă doriţi să faceţi o cheltuială mai mare, va trebui să analizaţi problema pe toate feţele. Cei din jur nu sunt de acord cu toate ideile dv.

Rac

Relaţiile cu colegii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să intraţi în conflict cu un şef. E posibil ca un membru din familie să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul. Dacă vreți să începeţi o colaborare, şansa va fi de partea dv. Apar mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul.

Leu

Reuşiţi să fiţi pe fază în tot ceea ce se întâmplă în viaţa personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. N-ar fi exclus să apară şi unele discuţii pe tonuri mai înalte cu rudele, în urma cărora veţi reuşi să obţineți unele lămuriri. Pe plan sentimental, totul merge bine şi partenerul vă ajută să depăşiţi toate dificultăţile.

Fecioară

O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta, în această perioadă, spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate, dar şi să faceţi investiţii inspirate. Familia vă va da un sprijin substanţial în această direcţie. Este posibil să aveţi parte de multă alergătură pentru a pune la punct chestiuni legate de casă sau de familie.  

Balanţă

Veţi avea parte de o săptămână încărcată, căci sunt o mulţime de activităţi în agendă, şi toate trecute la priorităţi, ceea ce vă face să vă simţiţi pur şi simplu copleşit de evenimente. Dacă veţi fi dispus să faceţi un efort şi să vă organizaţi cu atenţie programul, veţi reuşi să vă descurcaţi cât se poate de bine. O rudă vă va da o mână de ajutor, extrem de binevenită.

Scorpion

Este foarte posibil să aveți de trecut un test greu la locul de muncă, dar nu trebuie să vă faceți griji, vă veți descurca cu brio. Din punct de vedere financiar, aţi putea avea o reuşită care vă va permite să vă faceţi planuri de viitor. Tot ce ţine de relaţiile sociale vă va favoriza, indiferent că este vorba de colegi sau prieteni, cu condiţia să nu cedaţi primului impuls.

Săgetător

Veţi avea parte de o perioadă bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. N-ar fi exclus să fie nevoie să faceţi câteva drumuri pentru a rezolva nişte probleme profesionale, ceea ce nu vă va conveni, dar nici nu veţi avea ce face. În week-end vă aşteaptă o surpriză plăcută.

Capricorn

Sunteţi oarecum nemulţumit de situaţia financiară, dar lucrurile se vor rezolva mai repede decât credeţi, aşa că nu este cazul să intraţi în panică. La serviciu, în tot ce doriţi să întreprindeţi, va trebui să arătaţi conştiinciozitate, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Activităţile extraprofesionale vă vor ocupa mai mult timp decât aţi preconizat. Comunicarea cu partenerul va fi importantă în această perioadă.    

Vărsător

Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această perioadă destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. S-ar putea ca un prieten să vă ceară ajutorul într-o problemă delicată.

Peşti

De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unui coleg mai în vârstă. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi cu mai multă stăruinţă de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Partenerul de viaţă ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat, de care vă veţi bucura împreună.