Horoscop


Berbec

Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unor activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs. Farmecul personal vă va da posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane de sex opus. Nu vă încredeţi, însă, în orice zâmbet amabil.

Taur

Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată, în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări, ceea ce vă va ajuta să vă menţineţi bugetul la un nivel rezonabil. Nu sunteţi prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur.

Gemeni

Este o perioadă destul de dificilă, în care aveţi multe de rezolvat. Principala problemă s-ar putea să fie de natură sentimentală, dar nu este cazul să vă faceţi griji. Sunteţi hotărât şi plin de energie, aşa că reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Evitaţi speculaţiile financiare! Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie căreia n-ar strica să-i daţi curs.

Rac

Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dv. să atingă un maxim în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a vă face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere. Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare mai deosebită. Sunteţi hotărât să faceţi câteva schimbări în cămin.

Leu

Entuziasmul este la limita superioară, ceea ce vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Sunteţi ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi v-ar prinde bine să vă petreceţi mai mult timp în compania partenerului. Ar fi de dorit să nu faceţi excese de niciun fel, deoarece acestea v-ar putea crea o stare de oboseală şi de agitaţie spre sfârşitul intervalului. Veți primi un răspuns la o solicitare mai veche.

Fecioară

Starea generală este bună, totuşi, atenţie, căci suprasolicitarea vă poate crea probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice vă vor da posibilitatea să vă mai relaxaţi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exageraţi. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, în care munca să fie îmbinată cu relaxarea. Temperaţi-vă dorinţa de a câştiga bani cu orice preţ.

Balanţă

Şansele de a avea realizări la locul de muncă sunt mari, dar sunt condiţionate de conştiinciozitate. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere. Este posibil să primiţi o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizaţi pe toate feţele înainte de a da un răspuns. Nu vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dv. să se vadă imediat.

Scorpion

Relaţia cu cei din familie va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive. În schimb, cea cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiind de partea dv. în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat în această perioadă.

Săgetător

Vă veţi simţi ceva mai relaxat decât în ultimele zile, dar cum capacitatea de a vă concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. În familie, vor avea loc evenimente care vă vor face plăcere şi vă vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul şi să acordaţi mai mult timp activităţilor în cămin.

Capricorn

Lucrurile vă ies destul de greu, dar asta şi din cauză că sunteţi mai obosit decât de obicei. Oricum, perspectiva imediată este destul de optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi, şi asta vă va ajuta la restabilirea echilibrului interior. La sfârşitul intervalului, veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi deosebite, care să vă satisfacă dorinţa de nou. Partenerul vă impresionează cu un cadou.

Vărsător

Din punct de vedere fizic, veţi funcţiona excelent. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi în situaţii dintre cele mai diverse. Aveți idei excelente, aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă ajută să fiţi mai relaxat. Încercaţi să vă faceţi mai mult timp pentru partener, și nu veți avea decât de câștigat.

Peşti

Pentru călătoriile pe care le aveţi în plan, conjunctura astrală vă va avantaja în mod special în această perioadă. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dv. O chestiune de serviciu nerezolvată la timpul ei revine în actualitate, dar până la urmă totul va ieşi cum vă doriţi. Nu este exclus ca un membru al cercului dv. de prieteni să aibă probleme și să vă solicite ajutorul.